Libnet.ro
UNICEF

12:45

Alegeri prezidentiale 2014. Materialele electorale pentru BEJ Constanta au fost preluate din Capitala

Adevărul Adevărul,
Alegeri prezidentiale 2014. Materialele electorale pentru BEJ Constanta au fost preluate din Capitala

O delegatie oficiala a Prefecturii Constanta a preluat de la Biroul Electoral Central din Bucuresti materialele necesare procesului electoral pentru alegerile prezidentiale de la 2 noiembrie 2014. Acestea sutn aduse la Constanta joi, 23 octombrie, intre orele 16. 00 si 16. continuă pe Adevărul

Alegeri prezidentiale 2014: Pliante mincinoase pentru pensionarii din Salaj

Mai multi pensionari din Salaj au primit de la postasi pliante care sugerau ca Iohannis le va taia pensiile daca va ajunge presedintele Romaniei si ca doar Ponta le poate garanta pensiile intacte. Incidentul a fost adus in atentia Biroului Electoral Judetean BEJ) Salaj.

Alegeri prezidentiale 2014. Premierul Victor Ponta vine joi la Sibiu

Premierul Victor Ponta, principalul favorit in cursa pentru alegeri prezidentiale 2014, va face joi o vizita in judetul Sibiu.

Alegeri prezidentiale 2014. Procesul lui Klaus Iohannis cu ANI se judeca dupa alegeri

Instanta Suprema a fixat un termen in dosarul in care Klaus Iohannis, candidatul ACL la alegeri prezidentiale 2014, este acuzat ca s-ar fi aflat in incompatibilitate.

Alegeri prezidentiale 2014. Zilele se duc, dar candidatii se intrec la publicat poze

Aceste alegeri prezidentiale 2014 mai au o mana de zile pana vor ajunge la primele voturi. Candidatii grabesc ritmul, ies prin orase si suie pe Facebook poze cu duiumul, care mai filtrate artistic, care mai naturale si aduse din mesaj.

Alegeri prezidentiale 2014. Zilele de campanie se scurg, iar candidatii publica tot mai multe poze pe Facebook

Aceste alegeri prezidentiale 2014 mai au o mana de zile pana vor ajunge la primele voturi. Candidatii grabesc ritmul, ies prin orase si suie pe Facebook poze cu duiumul, care mai filtrate artistic, care mai naturale si aduse din mesaj.

Alegeri prezidentiale 2014. Lovitura pentru candidatul PSD data de Biroul Electoral Judetean. Toate afisele si bannerele din judet trebuie date jos

Biroul Electoral Judetean Vrancea a admis contestatia Aliantei Crestin Liberale in privinta afiselor si bannerelor electorale pentru alegerile prezidentiale 2014.

Alegeri prezidentiale 2014: Gelu Visan (PMP) cere ministrului de Interne demiterea sefului IPJ Mehedinti

Secretarul general adjunct al PMP, Gelu Visan, cere ministrului de Interne, demiterea sefului Inspectoratului Judetean de Politie Mehedinti in urma incidentului electoral de la Baia de Arama, care s-a lasat cu dosare penale pentru purtare abuziva pe numele a patru agenti de politie. Este primul incident major in Mehedinti, din cadrul campaniei electorale pentru alegerile prezindentiale 2014.

Alegeri prezidentiale 2014. in orasul cu afisaj electoral interzis, doar Victor Ponta este permis. Primarul Bacinschi: sensurile giratorii nu sunt la Primarie

Saptamana trecuta, alesii focsaneni au hotarat sa interzica afisajul electoral pentru alegerile prezidentiale 2014 in Focsani, cu exceptia celor sase locuri amenajate in oras pentru acest lucru.

VIDEO Alegeri prezidentiale 2014. Un membru al PDL din Arad sustine ca a fost lovit de o masina cu inscriptii ale PSD

In plina campanie electorala pentru alegerile prezidentiale 2014, liderul PDL Dezna judetul Arad), Catalin Stoica, sustine ca a fost lovit, in cursul noptii de luni spre marti, de un autoturism de campanie al PSD.

Alegeri prezidentiale 2014. Elena Udrea: Traian Basescu se inscrie in PMP pe 22 decembrie

Presedintele PMP, ELena Udrea, candidatul partidului la alegerile prezidentiale 2014, a anuntat ca presedintele Traian Basescu se va inscrie in PMP a doua zi dupa ce ii expira mandatul, mai exact pe 22 decembrie.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 12:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2273 seconds )