Libnet.ro
UNICEF

16:30

Alegeri prezidentiale 2014. Prezenta de 433,7 la suta la o sectie de votare din Colonia Portile de Fier II

Adevărul Adevărul,
Alegeri prezidentiale 2014. Prezenta de 433,7 la suta la o sectie de votare din Colonia Portile de Fier II

Prezenta record la o sectie de votare din Colonia Portile de Fier II de pe raza comunei mehedintene Gogosu. Prezenta la vot este aici de 433,7 la suta in cel de-al doilea tur de scrutin pentru alegerile prezidentiale 2014. continuă pe Adevărul

ALEGERI PREZIDENTIALE 2014. Prezenta la urne la ora 13.00: 29,20%

Aproape 30 la suta dintre gorjenii aflati pe listele permanente isi exprimasera votul. Judetul Gorj ocupa locul 11 la nivel national in privinta prezentei la urne.

Alegeri prezidentiale 2014 Hunedoara. O sectie din Bucuresci s-a deschis cu doua ore mai tarziu

Alegeri prezidentiale 2014 Hunedoara. O sectie de vot din Bucuresci zona Bradului) s-a deschis cu aproape doua ore intarziere, din cauza lipsei unei stampile.

Alegeri prezidentiale 2014 Hunedoara. Incident in Petrila: o stampila de vot a disparut fara urma din sectie

Alegeri prezidentiale 2014 Hunedoara. O stampila cu mentiunea Votat a disparut dintr-o sectie de vot din orasul Petrila. Presedintele sectiei, care este si politist local, nu stie ce s-a intamplat cu ea.

Alegeri prezidentiale 2014. Stampila disparuta in turul I de la o sectie, adusa de o batrana care a venit din nou la vot

O stampila cu mentiunea Votat, care a disparut la primul tur al alegerilor prezidentiale de la sectia de votare nr. 2 din Cluj-Napoca, a fost adusa, duminica, de o batrana de 84 de ani, care a venit sa voteze si care o luase din greseala, acesteia fiindu-i intocmit dosar penal pentru furt.

ALEGERI PREZIDENTIALE 2014. Au inceput alegerile in DIASPORA. Anuntul facut de MAE

A ramas mai putin de o ora pana la deschiderea urnelor in tara noastra, insa, in diaspora, romanii au putut vota inca de aseara. Prima sectie de votare care s-a deschis.

Alegeri prezidentiale 2014. Fraude la alegeri: turism electoral si stampile uitate prin buzunare

Alegeri prezidentiale 2014. Judetele Bacau, Calarasi si Teleorman sunt fruntase la numarul cazurilor de turism electoral. Corespondentii Adevarul au semnalat, pe parcursul acestei zile, numeroase cazuri de frauda electorala la circumscriptii din intreaga tara.

Alegeri prezidentiale 2014. Urmarim turul 2 vazut pe retelele sociale

Alegeri prezidentiale 2014. Victor Ponta si Klaus Iohannis au ajuns in turul 2 al alegerilor prezidentiale 2014 si la ora 21. 00 vom afla numele presedintelui Romaniei. Adevarul urmareste desfasuararea alegerilor, asa cum sunt ele vazute pe retelele sociale.

Alegeri prezidentiale 2014. Tutuianu: primarii primesc scrisori de amenintare din partea ACL

Alegeri prezidentiale 2014. Mai multi primari din judet au primit o scrisoare intocmita, acuza presedintele PSD, Adrian Tutuianu, de liderii ACL, pentru a-i intimida inainte de alegeri.

Alegeri prezidentiale 2014. Votul in Vecerd, satul sibian cu o mana de locuitori: Ponta e rau, Iohannis e bun

Localnicii din satul sibian Vecerd, mai putin de 100 la numar, au iesit si ei astazi la vot, in al doilea tur de alegeri prezidentiale 2014, desi cei mai multi dintre ei nu sunt convinsi pentru ce voteaza. Catunul se afla la aproximativ 50 de kilometri de Sibiu.

Alegeri prezidentiale 2014. Primii doi votanti de la Munchen, extenuati la capatul a peste 13 ore de asteptare

Una dintre cele mai emotionante imagini ale votului din diaspora provine de la Munchen, Germania, acolo unde doi romani s-au fotografiat extenuati la capatul maratonului pentru vot la alegeri prezidentiale 2014.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 16:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2004 seconds )