Libnet.ro
UNICEF

22:00

ALEGERI PREZIDENTIALE 2019. Un fost ministru a fost sanctionat dupa ce a postat pe Facebook buletinul de vot

Antena3 Antena3,
ALEGERI PREZIDENTIALE 2019. Un fost ministru a fost sanctionat dupa ce a postat pe Facebook buletinul de vot

Fostul ministru al Energiei din guvernul PSD-ALDE, Toma Petcu, a fost sanctionat contraventional cu avertisment dupa ce a postat pe Facebook o imagine cu buletinul de vot, postare pe care a sters-o dupa cateva. continuă pe Antena3

ALEGERI PREZIDENTIALE 2019. Deputata USR reclamata dupa ce si-a fotografiat buletinul de vot

Deputata USR Cristina Iurisniti a fost reclamata duminica, in jurul orei 15,30, la Biroul Electoral Judetean BEJ) Bistrita-Nasaud, dupa ce si-a fotografiat buletinul de vot pe.

ALEGERI PREZIDENTIALE 2019. Romanca din Roma, dupa ce a iesit la vot: Acum s-a votat cum trebuie. Data trecuta am ajuns la spital

O romanca din Roma a povestit dupa ce a iesit de la vot ca de data aceasta organizarea a fost asa cum trebuie, pentru ca data trecuta era la coada, i s-a facut rau si a ajuns de.

ALEGERI PREZIDENTIALE 2019. Theodor Paleologu, declaratii dupa rezultatele EXIT-POLL: Cred ca e un rezultat foarte bun de la care se poate cladi pentru viitor

Theodor Paleologu, candidatul la prezidentiale din partea PMP, s-a aratat multumit de rezultatatele exit-poll, spunand ca e un rezultat foarte bun de la care se poate cladi pentru.

ALEGERI PREZIDENTIALE 2019. Victor Ponta, mesaj dupa vot: De cate ori s-a votat raul cel mai mic a iesit raul cel mai mare

Fostul premier si lider PRO Romania Victor Ponta a marturisit ca a votat pentru un candidat si nu pentru raul cel mai mic. Nu am votat contra.

Alegeri prezidentiale 2019 - Fostul ministru al Energiei Toma Petcu, sanctionat contraventional dupa ce a postat pe Facebook buletinul de vot

Fostul ministru al Energiei din guvernul PSD-ALDE, Toma Petcu, a fost sanctionat contraventional cu avertisment dupa ce a postat pe Facebook o imagine cu buletinul de vot, postare pe care a sters-o dupa cateva minute.

ALEGERI PREZIDENTIALE 2019. Lia Olguta Vasilescu, mesaj de ultima ora: Observ disperarea USR-istilor care, de vreo cateva ore, calca legea electorala in picioare. Tocmai au devenit penali toti liderii lor!

Fostul ministru al Muncii Lia Olguta Vasilescu a lansat un mesaj dur pe pagina sa de Facebook, anuntand ca toti liderii USR au devenit penali in ultimele ore.

ALEGERI PREZIDENTIALE 2019. Sorina Pintea: Am votat pentru bunastarea romanilor, pentru viitorului Romaniei

Fostul ministru al Sanatatii Sorina Pintea PSD) a declarat ca a oferit un vot pentru bunastarea romanilor si pentru ca totii cetatenii tarii sa simta in.

ALEGERI PREZIDENTIALE 2019. Ancheta la o sectie de votare, dupa ce urna a fost desigilata in timpul zilei

Politistii vasluieni au intocmit dosar penal dupa ce la Sectia de votare nr. 56 din municipiul Vaslui urna de vot a fost desigilata, deschisa si apoi resigilata.

ALEGERI PREZIDENTIALE 2019. Alegator din Focsani sanctionat de politisti dupa ce a apelat la 112 pentru a reclama ca a fost impiedicat sa voteze

Un barbat din municipiul Focsani a fost sanctionat de politisti dupa ce a apelat in mod nejustificat la 122, reclamand faptul ca ar fi fost impiedicat sa voteze in sectia unde s-.

ALEGERI PREZIDENTIALE 2019 Un barbat din Focsani, sanctionat dupa o alarma falsa la 112. Ce reclamase barbatul la serviciul unic de urgenta

Un barbat din municipiul Focsani a fost sanctionat de politisti dupa ce a apelat in mod nejustificat la 122, reclamand faptul ca ar fi fost impiedicat sa voteze in sectia unde s-a prezentat pentru a-si.

ştiri de la Antena3

actualitate, 22:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2321 seconds )