Libnet.ro
UNICEF

15:01

Alegeri prezindetiale 2014. Cisti Stan: Mai multe masini au fost vandalizate la Sagricom

Adevărul Adevărul,
Alegeri prezindetiale 2014. Cisti Stan: Mai multe masini au fost vandalizate la Sagricom

La Targoviste se incearca manipularea electoratului. Declaratia a fost facuta, ieri, la Targoviste, de Cristi Stan, care a semnalat ca in cartierul Sagricom, mai multe masini au fost vandalizate cu abtibilduri greu de desprins, ce purtau insemnele PSD. continuă pe Adevărul

Alegeri prezindetiale 2014. PSD incearca sa stranga, la Targoviste, 24.000 de voturi

Presedintele PSD Targoviste, Cristian Stan, a declarat ca organizatia municipala si-a fixat un target de 24. 000 de voturi pentru alegerile prezidentiale 2014. Asta inseamna o prezenta estimata de 60% din cei peste 79 de mii de targovisteni cu drept de vot.

Sfantul Dumitru e la intrecere cu Halep pe paginile de Facebook ale candidatilor pentru alegeri prezidentiale 2014

Inainte de aceste alegeri prezidentiale 2014 s-a asezat un strat neingrijit de zapada peste Bucuresti si alte orase din tara. Pe peretii de Facebook ai candidatilor s-au asezat insa poze cu Sfantul Dumitru, Simona Halep si promisiuni.

Alegeri prezidentiale 2014. Liderul politic al romilor din Ardeal: Nu noi suntem cersetorii, ci cei care vin sa ne ceara voturile, pe vorbe, pe mangleala!

Alegeri prezidentiale 2014. Romii sunt nemultumiti de programele electorale ale prezidentiabililor deoarece ei nu sunt amintiti, nici in treacat, in acestea.

Perchezitii DNA, pe urmele baronului PSD Silvian Ciuperca, la Spitalul Judetean Slobozia. Procurorii au ridicat mai multe acte

Ancheta DNA demarata miercuri la Slobozia a vizat si sediul Spitalului Judetean de Urgenta Slobozia. Procurorii anticoruptie au descins in mai multe birouri si au luat cu ei mai multe acte. Surse spun ca presedintele CJ Silvian Ciperca ar fi incercat sa il determine pe un reprezentant al Corpului de Control al Ministerului Sanatatii sa modifice un raport.

Mai multe cluburi din Liga intai vor mentinerea sistemului cu 18 echipe

Mai multe cluburi din Liga intai doresc mentinerea sistemului competitional cu 18 echipe in sezonul viitork chiar daca reducerea la 14 formatii a fost aprobata inaintea acestei editii de campionat. Conducatorii cluburilor spun ca sunt prea multe echipe care ar urma sa retrogradeze.

Peste 17.800 de locuri de munca, disponibile miercuri. Cele mai multe joburi, in Bucuresti si Cluj

854 de locuri de munca sunt disponibile, miercuri, in toata tara, informeaza Agentia Nationala pentru Ocuparea Fortei de Munca ANOFM). Cele mai multe joburi se gasesc in Bucuresti 2254) si in judetele Cluj 2379), Prahova 1258) si Arad 1232).

Ancheta in cazul baiatului din Segarcea care ar fi infectat cu HIV mai multe presoane

Mai multe persoane care au avut legatura cu baiatul din Segarcea, infectat cu HIV, decedat in urma cu doua saptamani, sunt audiate de procurori. Printre cei urmariti penal se afla si mama baiatului despre care se presupune ca ar fi infectat mai multe persoane.

Esecul e reteta succesului: nationala ajunge pe mana unor antrenori care au mai multe infrangeri decat victorii

Anghel Iordanescu a ratat Euro 2004 si CM 2006, in timp ce Ionut Badea si Viorel Moldovan au adunat mai multe partide pierdute decat castigate in prima liga.

Alegeri prezidentiale 2014. Monica Macovei, candidata cu cei mai fideli si activi fani pe Facebook

Klaus Iohannis este castigatorul intrecerii electorale de pe retelele sociale, potrivit datelor Facebrands. Mesajele sale au dus la o interactiune mai mare din partea romanilor, pe locul al doilea fiind Victor Ponta.

Alegeri prezidentiale 2014. Internetul o dezbraca pe Elena Udrea

Desi Mercur nu mai este in mers retrograd, prima zi din ultima saptamana de campanie a debutat anost in materie de comunicare. O noutate ar fi, totusi, dupa jocul online promovat de echipa Monicai Macovei, care te provoaca sa arestezi corupti, un altul care te indeamna sa o dezbraci pe Elena Udrea.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 15:01

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2078 seconds )