Libnet.ro
UNICEF

20:45

Alegeri SUA 2016. Sondaj Pew Research: Clinton, favorita in fata lui Trump intr-o campanie prezidentiala sumbra

Adevărul Adevărul,
Alegeri SUA 2016. Sondaj Pew Research: Clinton, favorita in fata lui Trump intr-o campanie prezidentiala sumbra

Un sondaj de opinie al Pew Research Center prezinta o imagine sumbra a campaniei a prezidentiale americane inainte de Conventiile Nationale de la sfarsitul acestui luni, la care democratii si republicanii isi vor nominaliza candidatul la alegerile din 8 noiembrie. Tabara republicana este mai divizata decat cea democrata inainte de alegeri, arata sondajul. continuă pe Adevărul

Alegeri SUA. Sondaj: Clinton, favorita in fata lui Trump intr-o campanie prezidentiala sumbra

Un sondaj de opinie al Pew Research Center prezinta o imagine sumbra a campaniei a prezidentiale americane inainte de Conventiile Nationale de la sfarsitul acestui luni, la care democratii si republicanii isi vor nominaliza candidatul la alegerile din 8 noiembrie. Tabara republicana este mai divizata decat cea democrata inainte de alegeri, arata sondajul.

Alegeri SUA 2016. Hillary Clinton nu va fi urmarita penal in privinta scandalului e-mailurilor

Procurorul General al Statelor Unite a anuntat, joi dimineata, ca fosta Secretara de Stat si candidata democrata la alegerile prezidentiale din noiembrie, Hillary Clinton, nu va fi trimisa in judecata pentru folosirea unei adrese de e-mail private in timpul mandatului in locul celei oficiale, relateaza CNN.

Alegeri SUA 2016. Hillary Clinton se afla pe teren minat in scandalul e-mailurilor

Concluziile dure trase de FBI in urma anchetei privind scandalul e-mailurilor in care a fost implicata Hillary Clinton ar putea fi transformate de republicani in munitia perfecta pentru castigarea cursei prezidentiale.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 20:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2205 seconds )