Libnet.ro
UNICEF

05:15

Alegeri SUA 2020. Trump nu renunta. Anunta alte contestari in justitie ale rezultatelor prezidentialelor

Adevărul Adevărul,
Alegeri SUA 2020. Trump nu renunta. Anunta alte contestari in justitie ale rezultatelor prezidentialelor

Refuzul presedintelui american republican Donald Trump de a-si accepta infrangerea in alegerile desfasurate pe 3 noiembrie a creat un peisaj politic haotic in SUA. Echipa de campanie a lui Trump a anuntat marti ca va initia un proces in Michigan, solicitand ca rezultatele alegerilor prezidentiale din acest stat sa nu fie certificate pana nu se poate verifica daca voturile au fost exprimate legal. continuă pe Adevărul

Alegeri SUA 2020. Trump se dezlantuie din nou pe Twitter: Presedintele in exercitiu insista cu acuzatiile de frauda

Donald Trump pare ca nu accepta infrangerea. Presedintele american in exercitiu si-a continuat duminica acuzatiile de frauda la alegerile din 3 noiembrie.

ALEGERI SUA: Donald Trump a postat alte tweeturi prin care sustine ca alegerile au fost furate

Presedintele american Donald Trump, care, conform proiectiilor realizate de presa, a pierdut alegerile pentru un nou mandat in fata democratului Joe Biden, a postat noi mesaje pe Twitter prin care sustine ca alegerile au fost furate, potrivit News.

Alegeri SUA 2020. Interviu cu David Levine (Alianta pentru Garantarea Democratiei)

Alegeri SUA 2020. Alina Anghel a vorbit cu David Levine Alianta pentru Garantarea Democratiei) despre alegerile prezidentiale din Statele Unite ale Americii.

Alegeri SUA 2020. Interviu cu Dale Hedin, de Alina Anghel si Bianca Guruita

Alegeri SUA 2020. Alina Anghel si Bianca Guruita i-au luat un interviu lui Dale Hedin, cu privire la subiectul fraudarii alegerilor prezidentiale din SUA.

Alegeri SUA 2020. Echipa de campanie a lui Trump, recurs impotriva votului prin corespondenta in Pennsylvania pentru a impiedica certificarea victoriei lui Biden

Echipa de campanie a presedintelui american in exercitiu Donald Trump a formulat un recurs la un tribunal federal, in Pennsylvania, cu scopul de a-i impiedica pe oficialii locali sa certifice victoria presedintelui-ales Joe Biden in acest stat, relateaza Reuters.

Alegeri SUA 2020. Cine intarzie transferul de putere de la Trump la Biden

Echipa de campanie a presedintelui ales, Joe Biden, a cerut directoarei Serviciilor Generale ale Administratiei americane GSA), Emily Murphy, sa aprobe o tranzitie oficiala, in pofida refuzului presedintelui in exercitiu Donald Trump de a-si recunoaste infrangerea in alegerile prezidentiale de la 3 noiembrie, relateaza Reuters.

Alegeri SUA 2020. Netanyahu il felicita pe Biden si ii multumeste lui Trump

Premierul israelian Benjamin Netanyahu l-a felicitat duminica pe presedintele ales al Statelor Unite, Joe Biden, spunand ca asteapta cu nerabdare sa colaboreze cu noua administratie si sa consolideze alianta celor doua tari, relateaza Reuters.

Alegeri SUA 2020. Interviu cu Stacie Borrello, de Alina Anghel si Bianca Guruita

Alina Anghel si Bianca Guruita au realizat un interviu online cu Stacie Borrello, cu privire la ce se intampla si ce urmeaza sa se intample in Statele Unite ale Americii, dupa alegerile prezidentiale.

Alegeri SUA 2020. Trump contesta in continuare rezultatul alegerilor din SUA: De cand presa jalnica stabileste cine este noul presedinte?

Donald Trump contesta in continuare rezultatul alegerilor din SUA, de data aceasta postand un mesaj furios pe Twitter la adresa presei. in postarea sa, poresedintele preia aceeasi pozitie exprimata cu o zi in urma de avocatul sau, Rudy Guliani, care preciza ca televiziunile nu decid alegerile. Instantele de judecata, da.

Alegeri SUA 2020 Rusia asteapta rezultatul oficial pentru a felicita castigatorul, anunta Kremlinul

Kremlinul a declarat luni ca Vladimir Putin asteapta anuntul rezultatului oficial al alegerilor prezidentiale din Statele Unite pentru a felicita castigatorul, victoria lui Joe Biden fiind contestata de presedintele in exercitiu Donald Trump, transmit AFP si Moscow Times.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 05:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2107 seconds )