Libnet.ro
UNICEF

01:05

Alegeri in SUA: Microsoft a detectat atacuri cibernetice din Rusia si China

Hotnews Hotnews,
 Alegeri in SUA: Microsoft a detectat atacuri cibernetice din Rusia si China

Gigantul informatic Microsoft a dezvaluit joi ca a detectat atacuri cibernetice din Rusia si China care vizau persoane si organizatii politice legate de pregatirile pentru alegerile prezidentiale din SUA, relateaza AFP, citata de Agerpres. Hackerii au vizat echipele de campanie ale presedintelui republican Donald Trump si ale candidatului democrat Joe Biden, a precizat Microsoft pe blogul sau, precizand ca a detectat 200 de atacuri legate de grupuri de hackeri rusi. incercari nereusite de piratare din China au vizat direct figuri politice precum Joe Biden sau o personalitate asociata anterior administratiei Trump, potrivit Microsoft. continuă pe Hotnews

Alegeri SUA 2020. Microsoft: Democratii si republicanii, in vizorul unor hackeri rusi si chinezi

Atacuri cibernetice provenind din China si Rusia au fost efectuate in ultimele saptamani impotriva unor actori implicati in alegerile prezidentiale din Statele Unite, dezvaluie Microsoft.

Alegeri SUA 2020. Cat costa sa ajungi presedintele Statelor Unite ale Americii

Alegeri SUA 2020. Mai sunt exact opt saptamani pana la alegerile prezidentiale din SUA iar cutitele se ascut in ambele tabere.

Alegeri SUA: Biden il depaseste confortabil pe Trump in preferintele electoratului latino-american (sondaj)

Candidatul democrat la Casa Alba, Joe Biden, conduce detasat in fata lui Donald Trump in intentiile de vot ale electoratului latino-american pentru alegerile prezidentiale de la 3 noiembrie din Statele Unite, potrivit unui sondaj dat publicitatii marti, citat de AFP si preluat de Agerpres. Circa 65% din electoratul latino-american intentioneaza sa voteze pentru fostul vicepresedinte al lui Barack Obama, in timp ce 24% afirma ca ii vor da votul actualului presedinte, indica sondajul organizatiei NALEO si institutului de sondare a opinie publice Latino Decisions.

Presa internationala, despre climatul tensionat al alegerilor din Rusia

Alegerile regionale care debuteaza azi in Rusia se anunta mai dificile ca de obicei pentru Rusia Uni.

Drama prin care a trecut o mama din Rusia. Detalii cu impact emotional

O femeie, mama a doi copii, din Rusiaa avut parte de un incident cumplit, dupa ce sotul ei i-a taiat mainile cu un topor. Sotul acesteia a facut o criza de gelozie si banuia ca este.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2057 seconds )