Libnet.ro
UNICEF

15:30

Alegerile pentru sefia FRF - Gica Popescu, marele favorit, iese din cursa - Cinci candidati se vor lupta pentru postul ocupat acum de Mircea Sandu

Hotnews Hotnews,
 Alegerile pentru sefia FRF - Gica Popescu, marele favorit, iese din cursa - Cinci candidati se vor lupta pentru postul ocupat acum de Mircea Sandu

Gica Popescu a fost condamnat la trei ani si patru luni de inchisoare cu executare pentru implicarea in Dosarul Transferurilor, iar aceasta decizie il impiedica pe fostul capitan al Barcelonei sa candideze la functia de presedinte al FRF. Alegerile pentru sefia fotbalului romanesc vor avea loc miercuri, 5 martie. continuă pe Hotnews

Cursa pentru sefia FRF, influentata de verdictul din Dosarul Transferurilor. Burleanu si Avram au devenit favoriti

Fostul capitan al echipei nationale si al Barcelonei, Gica Popescu, era marele favorit pentru a-l inlocui pe Mircea Sandu in functia de presedinte al Federatiei Romane de Fotbal, inainte de a fi condamnat cu.

Razvan Burleanu comenteaza codamnarea lui Gica Popescu: Voi iesi sigur presedinte al FRF

Condamnarea cu inchisoare a lui Gica Popescu inseamna ca Baciul nu va mai candida maine la alegerile pentru presedintia FRF.

Dosarul Transferurilor. Favoritul la sefia FRF, condamnat la inchisoare cu executare. Pedepse grele pentru restul inculpatilor

Cu o zi inaintea alegerilor pentru sefia FRF, principalul favorit sa-l inlocuiasca pe Mircea Sandu, Gheorghe Popescu, a fost condamnat la 3 ani si o luna de inchisoare cu executare in Dosarul.

Se amana alegerile FRF? Gica Popescu iese din cursa FRF. Iordanescu noul favorit

In conditiile in care Gica Popescu fost condamnat la trei ani si zece luni de inchisoare cu executare, acesta nu va mai putea candida, miercuri, la alegerile pentru postul de presedinte al Federatiei Romane de Fotbal.

Dosarul Transferurilor. Gica Popescu, favoritul la sefia FRF, condamnat la inchisoare cu executare. Pedepse grele pentru restul inculpatilor

Gica Popescu, George Copos, Mihai Stoica, Cristi Borcea, Ioan Becali, Victor Becali, Jean Padureanu si Gigi Netoiu au primit condamnari definitive cu executare in Dosarul Transferurilor. Cu o zi inaintea.

De ce intra in puscarie Gica Popescu. Adio presedintia FRF!.

Gica Popescu a fost ba achitat, ba condamnat cu suspendare. Insa, Curtea de Apel l-a condamnat marti definitiv la 3 ani, o luna si 10 zile inchisoare cu executare. Instanta a aplicat acelasi procedeu juridic pe care l-a folosit la condamnarea lui MM Stoica. Si anume: infractiunea de inselaciune continuata s-a desfacut in doua fapte de inselaciune. I s-au desfacut si faptele de evaziune fiscala si spalare de bani in forma continuata in cate doua fapte penale de sine statatoare. Pentru unele .

Gica Popescu nu mai poate candida la presedintia FRF, dupa ce a fost condamnat la inchisoare cu executare

Gica Popescu nu mai poate candida la presedintia Federatiei Romane de Fotbal FRF) dupa ce, marti, a fost condamnat la trei ani si o luna de inchisoare cu executare in dosarul Transferurilor, potrivit Di.

Rise Project - Gica Popescu, dator la papetarie, dator la benzinarie

Gica Popescu, candidatul cu cele mai mari sanse de a ajunge presedinte al Federatiei Romane de Fotbal FRF), duce, in trena renumelui sau de om de afaceri, numeroase datorii neplatite. In momentul de fata, toate problemele sunt rezolvate, spune fostul fotbalist, scrie Rise Project.

RISE Project: Gica Popescu, asociat cu grupari spaniole acuzate de coruptie

Fostul fotbalist Gica Popescu - candidat pentru functia de presedinte al Federatiei Romane de Fotbal - a fost asociat cu doua grupari de afaceri spaniole implicate in cazuri de coruptie. Cu una dintre aceste doua grupari mai e asociat si astazi, prin intermediul omului sau de incredere, Ion-Sorin Lungu. Ambele grupari de afaceri sunt conectate la lumea fotbalului din Primera Division, scrie RISE Project.

Condamnarea lui Gica Popescu in presa internationala

Marti seara au aparut primele ecouri in presa internationala despre condamnarea la inchisoare cu executarea a fostului international Gica Popescu, capitan al echipei nationale a Romaniei si al formatiei spaniole FC Barcelona.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 15:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2321 seconds )