Libnet.ro
UNICEF

22:30

Cursa pentru sefia FRF, influentata de verdictul din Dosarul Transferurilor. Burleanu si Avram au devenit favoriti

Antena3 Antena3,
Cursa pentru sefia FRF, influentata de verdictul din Dosarul Transferurilor. Burleanu si Avram au devenit favoriti

Fostul capitan al echipei nationale si al Barcelonei, Gica Popescu, era marele favorit pentru a-l inlocui pe Mircea Sandu in functia de presedinte al Federatiei Romane de Fotbal, inainte de a fi condamnat cu. continuă pe Antena3

Alegerile pentru sefia FRF - Gica Popescu, marele favorit, iese din cursa - Cinci candidati se vor lupta pentru postul ocupat acum de Mircea Sandu

Gica Popescu a fost condamnat la trei ani si patru luni de inchisoare cu executare pentru implicarea in Dosarul Transferurilor, iar aceasta decizie il impiedica pe fostul capitan al Barcelonei sa candideze la functia de presedinte al FRF. Alegerile pentru sefia fotbalului romanesc vor avea loc miercuri, 5 martie.

Dosarul Transferurilor. Favoritul la sefia FRF, condamnat la inchisoare cu executare. Pedepse grele pentru restul inculpatilor

Cu o zi inaintea alegerilor pentru sefia FRF, principalul favorit sa-l inlocuiasca pe Mircea Sandu, Gheorghe Popescu, a fost condamnat la 3 ani si o luna de inchisoare cu executare in Dosarul.

Verdictul din Dosarul Transferurilor si reactiile dupa decizia pedepselor cu executare

Cu o zi inainte de alegerile pentru presedintia Federatiei Romane de Fotbal s-a dat verdictul din Dosarul Transferurilor. A fost nevoie de opt ani si 66 de termene pentru o solutionare a cazului.

UPDATE. Tariceanu si Chelaru, nume vehiculate pentru sefia Senatului.

UPDATE: Premierul Victor Ponta a declarat, marti seara, la Romania TV, ca nu exclude ca senatorul Calin Popescu Tariceanu sa fie sa fie propus presedinte al Senatului. Luni vom propune un senator care a candidat pe listele USL pentru sefia Senatului n. r. ) pentru ca asa au votat oamenii. Care este acel senator nu stiu sa va spun acum, a comentat premierul intr-o interventie telefonica la Romania TV. Intrebat daca varianta Tariceanu pentru presedintia Senatului este exclusa, Ponta a .

Mihai Stoica a fost ridicat de acasa de Politie. MM a sufeerit un soc. Cum au ajuns in custodie condamnatii din Dosarul Transferurilor

Mihai Stoica a fost singurul condamnat aflat in conditie medicala valida, din Dosarul Transferurilor, care nu s-a dus singur sa se predea la o sectie de Politie, pentru a fi luat in custodie. Iata cum au ajus toti cei pot in custodie, marti seara.

Mihai Stoica a fost ridicat de acasa de Politie. Cum au ajuns in custodie condamnatii din Dosarul Transferurilor

Mihai Stoica a fost singurul condamnat aflat in conditie medicala valida, din Dosarul Transferurilor, care nu s-a dus singur sa se predea la o sectie de Politie, pentru a fi luat in custodie. Iata cum au ajus toti cei pot in custodie, marti seara.

Fostul jucator al Stelei Lucian Balan a intrat in greva foamei dupa condamnarile din Dosarul Transferurilor

Fostul jucator al Stelei Lucian Balan a decis sa intre in greva foamei in semn de protest fata de condamnarile celor 8 inculpati din Dosarul Transferurilor. Fostul fotbalist de 54 de ani a ales sa intre in.

Primele glume dupa condamnarile din Dosarul Transferurilor

Nici nu s-au anuntat bine condamnarile din Dosarul Transferurilor ca au aparut si primele glume despre oamenii de fotbal care urmeaza sa fie incarcerati.

Dumitru Dragomir, despre condamnarile din Dosarul Transferurilor: O pedeapsa nedreapta

Dumitru Dragomir, fostul presedinte al LPF, a postat, marti, un material pe site-ul sau in care a facut referire la condamnarile din Dosarul Transferilor. Pedepsele sunt nedrepte, a precizat Dragomir.

Dosarul Transferurilor. Gica Popescu, favoritul la sefia FRF, condamnat la inchisoare cu executare. Pedepse grele pentru restul inculpatilor

Gica Popescu, George Copos, Mihai Stoica, Cristi Borcea, Ioan Becali, Victor Becali, Jean Padureanu si Gigi Netoiu au primit condamnari definitive cu executare in Dosarul Transferurilor. Cu o zi inaintea.

ştiri din Sport

ştiri de la Antena3

actualitate, 22:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2345 seconds )