Libnet.ro
UNICEF

19:46

Alerta pe Aeroportul Otopeni pentru o aterizare de urgenta. Unul dintre motoarele unui avion care tranzita spatiul aerian romanesc a cedat

Antena3 Antena3,
Alerta pe Aeroportul Otopeni pentru o aterizare de urgenta. Unul dintre motoarele unui avion care tranzita spatiul aerian romanesc a cedat

Un avion de mari dimensiuni face la aceasta ora o aterizare de urgenta pe Aerportul Otopeni din Bucuresti. Din primele informatii, unul dintre motoarele aerononavei ar fi cedat. Reporterul Antena 3 Daniel Coman. continuă pe Antena3

UPDATE. Stare de alerta la Otopeni. Un avion Qatar Airlines a aterizat de urgenta din cauza unor probleme tehnice. Cum a decurs actiunea autoritatilor romane

Un avion de mari dimensiuni face la aceasta ora o aterizare de urgenta pe Aerportul Otopeni din Bucuresti. Din primele informatii, unul dintre motoarele aerononavei ar fi cedat. Reporterul Antena 3 Daniel Coman.

Aterizare de urgenta a unui Boeing 787 Dreamliner pe Aeroportul Otopeni

Un avion Boeing 787 Dreamliner al companiei Qatar8236; Airways a fost deviat astazi catre Aeroportul Otopeni. Aeronava a fost nevoita sa aterizeze de urgenta, cu un motor oprit. Zborul Oslo-Doha a aterizat in siguranta pe pista.

Panica la aeroportul Otopeni! 260 de pasageri au fost in pericol (VIDEO)

Un avion Boeing 787 cu 260 de pasageri la bord de a aterizat de urgenta. Pilotul a anuntat probleme tehnice dupa ce unul dintre motoare s-a defectat, arata B1 TV. Mai multe ambulante si echipe de pompieri au.

Numarul calatorilor pe Aeroportul Otopeni a crescut semnificativ in luna mai

Aeroportul International Henri Coanda din Bucuresti a inregistrat o crestere de 18,9% a traficului aerian, in luna mai, informeaza Compania Nationala Aeroporturi Bucuresti CNAB).

Criza de anestezice la Spitalul Judetean Brasov. Liderul ANPP: Ministerul Sanatatii e unul dintre cele mai blocate din cauza unor functionari care sunt greu de dezlipit de pe scaun, sunt rupti de realitate, dar fac politica de sanatate (VIDEO)

Spitalul Judetean Brasov a anuntat medicii unitatii ca, in perioada 11-14 iulie, vor fi sistate toate operatiile pentru pacientii cu afectiuni cronice deoarece spitalul este in criza de anestezice,.

ştiri de la Antena3

actualitate, 19:46

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2677 seconds )