Libnet.ro
UNICEF

19:45

Romanii au infiintat 17.251 firme in primele doua luni din 2017

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Romanii au infiintat 17.251 firme in primele doua luni din 2017

Romanii au infiintat, in primele doua luni din acest an, 17. 251 de companii noi, in scadere cu 11,3% fata de aceeasi perioada din 2016, in special ca urmare a reducerii cu 18% a inregistrarii de societati cu raspundere limitata SRL), arata statisticile publicate miercuri de Oficiul National al Registrului Comertului ONRC). continuă pe Ziarul Bursa

ONRC: Romanii au infiintat 17.251 firme in primele doua luni, in scadere cu 11%

Romanii au infiintat in primele doua luni mai putine firme. Doar 17. 251 de firme noi au fost inregistrate in ianuarie si februarie, cu 11,29% mai putin decat in perioada similara a anului trecut, cand au fost inregistrate 19. 447 firme, arata datele publicate de Oficiul National al Registrului Comertului ONRC).

Traficul aerian pe Aeroportul Timisoara a explodat in acest an. Crestere cu 71 % fata de primele doua luni din 2016

In primele doua luni ale anului, au fost inregistrati 226. 126 de pasageri, cu 71% mai mult decat in lunile ianuarie si februarie din 2016.

Tipic Mario Balotelli: a ratat primele doua minute din meci dintr-un motiv ridicol

Italianul Mario Balotelli a mai facut o nazbatie caracteristica, reusind sa isi lase echipa in 10 oameni in startul meciului cu Nantes.

Topul partidelor care vor modificarea legislatiei penale. Ce propuneri controversate au fost avansate in primele trei luni din 2017

Modificarea legislatiei penale a fost pe agenda scurta a obiectivelor politice pentru mai multe partide, la inceputul lui 2017. UDMR a fost principala formatiune care a venit cu proiecte de modificare a legislatiei penale, fiind urmata de PSD si ALDE. Printre propunerile controversate sunt gratierea faptelor de coruptie, sprijinirea savantilor inchisorilor sau eliberarea persoanelor cu varsta de peste 70 de ani.

Adrian Severin si-a retras cererea de eliberare conditionata, la doua luni dupa ce a formulat-o

Fostul europarlamentar Adrian Severin si-a retras cererea de eliberare conditionata, la doua luni dupa ce a formulat-o. Astfel, instanta l-a obligat sa plateasca 200 de lei cheltuieli judiciare.

Raluca Turcan: Guvernul Grindeanu cade in trei luni, din cauza nemultumirilor din interior

Presedintele interimar al PNL, Raluca Turcan, estimeaza ca Guvernul Grindeanu va cadea in trei luni, din cauza nemultumirilor din interiorul coalitiei de guvernare.

Localnicii din Bacau au dat nastere unei adevarate isterii privind controalele pentru lipsa trusei auto. Politia sustine ca au fost date doar 29 de amenzi

Conducerea Inspectoratului Judetean de Politie a afirmat ca au fost inregistrate doar 29 de amenzi in primele doua luni ale anului 2017 pentru lipsa trusei auto si a stingatorului din masini, desi.

Sase sindicalisti din Compania Nationala a Uraniului, in greva foamei

Sase membri ai Sindicatului Exploatare Preparare Uraniu din cadrul Companiei Nationale a Uraniului CNU) au intrat, ieri, in greva foamei, deoarece nu au primit salariile de mai mult de doua luni.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 19:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2319 seconds )