Libnet.ro
UNICEF

01:05

Alerta: cod galben de vant in Bucuresti si in sapte judete din tara

Adevărul Adevărul,
Alerta: cod galben de vant in Bucuresti si in sapte judete din tara

Reprezentantii Administratiei Nationale de Meteorologie au emis un cod galben de vant valabil sambata, 25 octombrie, intre orele 8. 00 si 14. 00, in Bucuresti, dar si in judetele Ilfov, Calarasi, Ialomita, Buzau, Braila, Giurgiu si Teleorman. continuă pe Adevărul

METEOCapitala si mai multe judete, sub avertizare de vant. Afost emisa si o informare de lapovita si ninsoare, valabila pana duminica pentru sudul tarii

Incepand de sambata de la ora 16. 00 si pana duminica la ora 12. 00, sudul tarii se afla sub informare de precipitatii mixte, fiind anuntate lapovita si ninsoare. Totodata, Capitala si mai multe judete se afla astazi sub Cod galben de vant.

UPDATE Cod galben de vant puternic in Bucuresti si alte cinci judete, pana la ora 20.00/ In Capitala ninge

Capitala si alte cinci judete se afla sub atentionare cod galben de vant puternic, valabila pana la ora 20. 00, emisa de Administratia Nationala de Meteorologie. 45 In Capitala a inceput sa ninga. Este prima ninsoare din acesta toamna.

Cod galben de vijelii in Bucuresti si sapte judete, valabil pana la ora 14.00

Codul galben de vijelii a fost prelungit pentru Bucuresti si sapte judete, avertizarea este valabila pana la ora 14. 00, anunta Adiministratia Nationala de Meteorologie, potrivit B1 TV. Pe langa Capitala,.

Cod Galben de vant puternic si racire accentuata in Dambovita

Administratia Nationala de Meteorologie a emis o ATENTIONARE METEOROLOGICA COD GALBEN, valabila si pentru judetul Dambovita, pentru intervalul 23. 10 ora 23. 2014 ora 23. Fenomenele vizate sunt ploi insemnate cantitativ, precipitatii mixte, intensificari ale vantului, racire accentuata.

Cod galben de vant in Capitala. Peste 30 de copaci doborati, 14 masini avariate, panouri publicitare cazute

Peste 30 de copaci au cazut pe carosabil sau pe masini in Capitala, 14 autoturisme au fost avariate, mai multe panouri publicitare au fost rasturnate si in unele zone s-au desprins elemente de pe fatadele cladiri, din cauza vantului puternic. Bucurestiul se afla sub avertizare cod galben de vineri, potrivit Mediafax.

VIDEO Cod galben de vant in Capitala. Peste 30 de copaci doborati, 14 masini avariate, panouri publicitare cazute

Peste 30 de copaci au cazut pe carosabil sau pe masini in Capitala, 14 autoturisme au fost avariate, mai multe panouri publicitare au fost rasturnate si in unele zone s-au desprins elemente de pe fatadele cladiri, din cauza vantului puternic. Bucurestiul se afla sub avertizare cod galben de vineri, potrivit Mediafax.

VIDEO Vremea se raceste accentuat. Meteorologii au emis cod galben de ploi pentru 25 de judete, valabil joi si vineri

Administratia Nationala de Meteorologie a emis doua avertizari cod galben de ploi pentru mai multe judete din tara, valabile de miercuri de la ora 21. 00 pana vineri la ora 23. De miercuri de la ora 21. 00 pana joi la ora 23. 00 se vor inregistra ploi insemnate cantitativ si o racire accentuata a vremii. In judetele Timis, Caras-Severin, Hunedoara, Mehedinti, Gorj, Valcea, Arges si Sibiu va ploua, iar cantitatile de apa vor depasi 20. 25 l/mp si izolat 40. 60 l/mp. In Muntii Banatului si in vestul Carpatilor Meridionali vor fi si precipitatii sub forma de lapovita sau ninsoare.

COD PORTOCALIU si COD GALBEN pe mai multe rauri din tara

Rauri din judetele Maramures si Satu Mare se afla, pana vineri la ora 16. 00, sub cod galben, potrivit actualizarii unei avertizari emise de Institutul National de Hidrologie si Gospodarire a Apelor INHGA),.

Avertizare cod galben de vant in Bucuresti si alte sapte judete

Meteorologii au emis, vineri seara, o avertizare cod galben de vant puternic pentru Bucuresti si alte sapte judete, potrivit Administratiei Nationale de Meteorologie ANM). Codul este valabil intre orele 20:00.

Cod galben de vant in Bucuresti si alte sase judete

Municipiul Bucuresti si judetele Ilfov, Calarasi, Ialomita, Buzau si Braila se afla vineri, pana la ora 20 sub avertizare nowcasting cod galben de vant, care poate atinge la rafala viteze de 55-65 de.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2034 seconds )