Libnet.ro
UNICEF

09:01

Alerta in Hunedoara! Primarul din Lupeni a pornit sirenele de alarma

Antena3 Antena3,
Alerta in Hunedoara! Primarul din Lupeni a pornit sirenele de alarma

Mai multe zone ale municipiului Lupeni au fost inundate in cursul serii de vineri, iar paraul care strabate localitatea a iesit din matca, din cauza ploilor torentiale care au cazut in zona Vaii Jiului, aflata sub cod portocaliu de precipitatii. continuă pe Antena3

Primarul din Jilava, Adrian Mladin, a fost condamnat definitiv la 5 ani si 10 luni de inchisoare (VIDEO)

Inalta Curte de Casatie si Justitie l-a condamnat pe primarul din Jilava, AdrianMladin, la 5 ani si 10 luni de inchisoare intr-un dosar de luare de mita, informeaza B1TV. El a fost.

Primarul din Floresti Prahova si sotia lui au fost retinuti

Primarul din Floresti, judetul Prahova, si sotia sa, consilierul judetean Simona David, au fost astazi adusi la audieri la Parchet, dupa ce ieri au fost retinuti de politistii prahoveni, intr-un dosar de evaziune fiscala, potrivit unor surse din presa.

Primarul din Jilava, Adrian Mladin, condamnat definitiv la 5 ani si 10 luni inchisoare

Primarul comunei Jilava, Adrian Mladin, a fost condamnat definitiv joi de inalta Curte de Casatie si Justitie la 5 ani si 10 luni inchisoare cu executare, intr-un dosar privind retrocedarea ilegala a unor terenuri.

Primarul din Jilava, proaspat reales, condamnat definitiv la 5 ani si 10 luni de inchisoare. Edilul isi va pierde mandatul

Primarul comunei Jilava, Adrian Mladin, a fost condamnat definitiv joi de Inalta Curte de Casatie si Justitie la 5 ani si 10 luni inchisoare cu executare, intr-un dosar privind retrocedarea ilegala a unor terenuri, informeaza Agerpres. Mladin, care a fost reales recent in functie, isi va pierde astfel, in urma hotararii definitive, mandatul de primar.

Primarul din Jilava isi pierde mandatul. A primit cinci ani de inchisoare cu EXECUTARE pentru coruptie

Primarul comunei Jilava, Adrian Mladin, a fost condamnat definitiv intr-un dosar de coruptie. Conform legii, el isi va pierde mandatul de primar.

Primarul din Floresti si sotia lui, consilier judetean, pusi sub control judiciar

Primarul comunei prahovene Floresti, Eugen David, si sotia acestuia, Simona David, consilier judetean din partea PNL, au fost pusi sub control judiciar in dosarul privind obtinerea abuziva de fonduri publice, potrivit unor surse din presa.

Surse: Primarul din Floresti si sotia acestuia, retinuti

Eugen David, primarul comunei prahovene Floresti si sotia acestuia, Simona David, consilier judetean din partea PNL, au fost retinuti in urma mai multor perchezitii si audieri in dosarul privind.

ştiri de la Antena3

actualitate, 09:01

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2162 seconds )