Libnet.ro
UNICEF

20:45

Alerta in mai multe judete din tara din cauza coronavirusului! Multi oameni nu respecta masura izolarii la domiciliu

Antena3 Antena3,
Alerta in mai multe judete din tara din cauza coronavirusului! Multi oameni nu respecta masura izolarii la domiciliu

Alerta in mai multe judete ale tarii din cauza coronavirusului si a celor care nu respecta masura izolarii la domiciliu. continuă pe Antena3

Fenomene periculoase imediate in mai multe judete. E cod portocaliu de viscol

Avertizare de fenomene meteo periculoase in mai multe judete din tara.

Operatiunea Ofsaid. Ancheta de amploare in fotbalul portughez, intr-un dosar de evaziune fiscala si spalare de bani. Perchezitii la cele mai mari cluburi din tara si la Mendes, agentul lui Ronaldo

Autoritatile portugheze au confirmat ca procurorii au desfasurat zeci de perchezitii, miercuri, intr-un dosar referitor la presupuse fapte de evaziune fiscala si spalare de bani, ce vizeaza cele mai mari.

VIDEO Mai multe case din statul New York au fost acoperite de zapada si gheata, intr-un peisaj desprins din filme

Imaginile si filmarile arata ca intr-un peisaj desprins din filmele pentru copii si totusi sunt reale. Viscolul puternic a transformat casele din oraselul Hamburg, din statul New York, in adevarate cuburi de gheta, conform BBC.

Raed Arafat, despre posibilitatea inchiderii Timisoarei din cauza coronavirusului: La acest moment nu se pune in discutie

Raed Arafat, secretarul de stat in Ministerul Afacerilor Interne, a spus ca in momentul de fata nu se poate pune problema ca in tara noastra sa fie inchis vreun oras din cauza coronavirusului.

Noi instructiuni pentru postasi la livrarea pensiilor si a corespondentei catre persoane izolate din cauza coronavirusului: Sa pastreze o distanta mai mare de 2 metri

Postasii au primit vineri, 6 martie, noi recomandari de la Ministerul Sanatatii cu privire la masurile de protectie necesare in cazul livrarii pensiilor si a corespondentei catre persoanele izolate la domiciliu din cauza coronavirusului. Astfel, pe langa echipamentul minim de protectie, constand in masti, ochelari de protectie, manusi si un dezinfectant pentru maini, postasii trebuie sa pastreze o distanta mai mare de 2 metri fata de persoana izolata, a anuntat compania nationala de servicii postale.

Ce vor face patronii daca angajatii nu mai vin la munca din cauza coronavirusului

Patronii trebuie se se pregateasca temeinic pentru situatiile in care angajatii lor nu mai pot veni la serviciu din cauza coronavirusului, fie ca sunt in carantina sau izolare sau, pur si simplu, s-au luat astfel de masuri preventive.

Start bulversat in sezonul de MotoGP: situatie incredibila din cauza Coronavirusului

Sezonul 2020 de MotoGP ar fi trebuit sa inceapa in acest weekend 6-8 martie), insa din cauza Coronavirusului doar clasele inferioare vor concura conform programului.

Masurile luate de AJOFM Gorj pentru a sprijini persoanele care se afla auto izolate la domiciliu din cauza coronavirusului

Agentia Judeteana de Ocupare a Fortei de Munca AJOFM) Gorj a luat o serie de masuri venite in sprijinul persoanelor care se afla in izolare la domiciliu din cauza coronavirusului.

Alerta meteo de ploi si furtuni in jumatate din tara. ANM avertizeaza

Meteorologii anunta ca temperaturile raman ridicate in zona tarii noastre, dar s-a emis o alerta de furtuni tipice sezonului cald. De asemenea, a mai fost emis si un cod galben de inundatii. Alerta meteo de ploi si furtuni in jumatate din tara Meteorologii anunta ca pana joi dimineata, la ora 06. 00 sunt prognozate ploi in .

Cupa Italiei: Partida Napoli vs Inter, amanata din cauza coronavirusului

Meciul Napoli vs Inter, programat joi, in returul semifinalelor Cupei Italiei, a fost amanat din cauza coronavirusului. Decizia a fost luata de prefectura orasului Napoli.

ştiri de la Antena3

actualitate, 20:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2016 seconds )