Libnet.ro
UNICEF

20:00

Alerta pentru toti cei care au WhatsApp: se intampla pe toate telefoanele

Playtech Playtech,
Alerta pentru toti cei care au WhatsApp: se intampla pe toate telefoanele

WhatsApp vine cu o schimbare care-ti permite sa-ti eliberezi telefonul de fisierele care-ti ingreuneaza experienta pe dispozitiv. WhatsApp e una dintre cele mai folosite aplicatii de. continuă pe Playtech

Toti cei care au card si cont bancar trebuie sa fie extrem de atenti: greseala care te lasa fara bani

E posibil sa crezi ca stii tot ce-i de stiut despre carduri si conturi bancare. Dar e un element extrem de important de care sa tii cont. E vorba de codul PIN. Cand vine vorba de codul PIN,.

Alerta pentru toti soferii: se ridica masinile. Legea tocmai a fost votata. Greseala care te costa enorm

O lege proaspat votata in Parlament presupune ca masinile pot fi ridicate si de politia locala. E foarte important ca milioanele de soferi sa stie unde anume se aplica legea, astfel.

Ilinca Vandici a facut anuntul aseara, pentru toti fanii ei. A renuntat definitiv la ele

De azi, Ilinca Vandici pledeaza pentru realitate si naturalete. Prezentatoarea Bravo, ai stil! si-a anuntat fanii ca nu va mai folosi efecte si aplicatii pentru a-si edita fotografiile sau inregistrarile video postate pe retelele de socializare, indemand oamenii sa se iubeasca asa cum sunt. Ilinca Vandici, anunt pentru fani: renunta la filtre si aplicatii Ilinca .

Marcel Ciolacu: Pe Nicolae Ceausescu l-am impuscat pentru ca a platit datoriile. Ce facem cu cei care au indatorat tara acum? Eu nu vorbesc de impuscat, Doamne fereste!

Marcel Ciolacu, presedintele PSD, a criticat din nou Guvernul PNL pentru modul in care a gestionat situatia economica a tarii si, mai ales, faptul ca a imprumutat bani in nestire. Pe Ceausescu l-am.

Cea mai proasta veste pentru Romania. Tara care ne lasa fara Euro 2021

In contextul in care pandemia de coronavirus se agraveaza cu fiecare zi ce trece, devine tot mai clar ca ideea UEFA de a organiza Euro 2021 in 12 tari este departe de a fi realizata. Chiar daca competitia a fost amanata pentru 11 iunie 11 iulie 2021, in 12 orase diferite, aceasta are sanse .

Romania e aproape pregatita pentru Euro 2020, care se va tine in 2021, anunta ministrul Stroe

Romania e aproape gata cu pregatirile pentru Euro 2020, care se va tine in 2021, a anuntat, marti, m.

Anuntul diminetii pentru toti soferii: se intampla chiar acum cu pretul. Mare atentie la pompa

Din primavara pana in prezent, pretul la benzina si motorina a ajuns la un nivel nemaiintalnit de aproape un deceniu. Vestile pentru ultimele doua luni sunt, de asemenea,.

21 ianuarie 2021, zi periculoasa pentru omenire. Ce se va intampla la 3 saptamani dupa Sarbatori

Astrologul Cristina Demetrescu a publicat pe pagina personala de pe o retea de socializare o scurta caracterizare a urmatoarei perioade. Mesajul sau cuprinde doua harti care arata configuratia astrala ce a generat si intretinut pandemia. A vorbit si despre cel de-al treilea varf epidemiologic, care va fi intre 8 si 13 noiembrie 2020, dar si .

Nelu Tataru, lovitura dura pentru cetateni. Ce se va intampla, de fapt, in perioada Craciunului: Nici nu vreau sa ma gandesc

Nelu Tataru se arata extrem de retinut cu privire la ce ne rezerva viitorul, in contextul pandemiei de COVID-19. Acesta trage un semnal de alarma cu privire la sarbatorile de iarna, subliniind faptul ca modul in care va evolua situatia epidmeiologica din tara depinde de cetateni. Ce va fi de Craciun depinde de ce va .

E gratis la Digi |RCS-RDS pentru toti romanii: secretul ca sa profiti chiar acum

Digi |RCS-RDS are o multime de optiuni pe care le da gratuit abonatilor, dar prea putini beneficiaza de acestea. Cea de azi e direct pe telefonul tau si e un fel de completare pentru.

ştiri de la Playtech

actualitate, 20:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2108 seconds )