Libnet.ro
UNICEF

22:30

Alerta la sediul de campanie al candidatei democrate Hillary Clinton, dupa ce a fost descoperit un plic in care se afla o substanta suspecta

România Liberă România Liberă,
Alerta la sediul de campanie al candidatei democrate Hillary Clinton, dupa ce a fost descoperit un plic in care se afla o substanta suspecta

Sediul de campanie al candidatei democrate la alegerile prezidentiale americane, Hillary Clinton, a fost evacuat, in noaptea de vineri spre sambata, dupa ce a fost descoperit un plic care continea o substanta alba. continuă pe România Liberă

Sediul de campanie al lui Hillary Clinton a fost evacuat in urma descoperirii unei substante suspecte

Autoritatile americane au anuntat evacuarea sediului de campanie al candidatei la presedintia SUA, Hillary Clinton, dupa ce o substanta alba suspecta a fost descoperita intr-un plic deschis in cladirea din Brooklyn, informeaza Reuters.

Alegeri SUA 2016. Sediul de campanie al lui Hillary Clinton, evacuat in urma descoperirii unei substante suspecte intr-un plic

Sediul de campanie al candidatei democrate la Casa Alba Hillary Clinton a fost evacuat dupa descoperirea unei substante albe suspecte intr-un plic, transmite Reuters.

SUA: Hillary Clinton si Donald Trump s-au ironizat reciproc la un dineu (VIDEO)

Hillary Clinton si Donald Trump s-au ironicat reciproc la un dineu caritabil la o zi dupa dezbaterea aprinsa de la Las Vegas. La intrarea in sala unde a avut loc dineul, cei doi nu s-au uitat unul la altul,.

Alegeri SUA 2016: Hillary Clinton a castigat ultima dezbatere cu Trump, arata un sondaj CNN. Scorul final dupa cele trei confruntari, 0-3 pentru candidata democrata

Candidata democrata Hillary Clinton a castigat dezbaterea electorala de miercuri impotriva republicanului Donald Trump, ceea ce inseamna a treia sa victorie consecutiva in infruntarile cu omul de afaceri new-yorkez, arata un sondaj CNN/ORC.

Alegeri SUA 2016: Hillary Clinton a castigat ultima dezbatere cu Trump, arata un sondaj CNN. Scorul final dupa cele trei confruntari, 0-3 pentru candidata democrata VIDEO

Candidata democrata Hillary Clinton a castigat dezbaterea electorala de miercuri impotriva republicanului Donald Trump, ceea ce inseamna a treia sa victorie consecutiva in infruntarile cu omul de afaceri new-yorkez, arata un sondaj CNN/ORC.

Cum sa faci sa conteze ceea ce spui. Secrete marturisite de Hillary Clinton intr-o carte

Nu mai e un secret pentru nimeni ca un lider trebuie sa stie sa comunice excelent cu angajatii sai ca sa-i faca sa obtina rezultate concrete si sa fie perseverenti. Cum face asta e marele secret. in cartea Hillary Clinton. Secrete de leadership, autoarea Rebecca Shambaugh scrie despre lectiile de succes oferite de Hillary Clinton.

Ce costum a purtat Hillary Clinton la marea confruntare cu Donald Trump

Hillary Clinton a purtat un costum alb in cadrul confruntarii decisive de aseara cu Donald Trump. Alegerea vestimentara a fost una extrem de potrivita pentru statutul si mesajul celei care isi doreste sa devina prima presedinta a Statelor Unite. Iata cine a creat costumul despre care vorbeste toata lumea.

Madonna: Daca veti vota pentru Hillary Clinton, va voi face sex oral - si ma pricep la asta VIDEO

Cantareata Madonna 58 de ani) a declarat, in gluma, ca va oferi sex oral oricarei persoane care va vota pentru Hillary Clinton. Artista americana a facut acest anunt in discursul introductiv pe care l-a rostit inainte de intrarea in scena a actritei de comedie Amy Schumer, care a sustinut un spectacol de stand-up comedy, sold-out, marti seara, la Madison Square Garden din New York, informeaza independent. co. uk, citat de News. ro.

Ambasadorii locali din SUA, insultati de fostul Secretar de Stat. Hillary Clinton a incalcat protocolul oficial in repetate randuri (VIDEO)

FBI a eliberat documente ale agentiei care investigheaza cazul serverului privat al lui Hillary Clinton. Un membru al echipei sale de securitate a subliniat influenta Humei Abedin, spunand ca fostul secretar de.

Statuia NUD a lui Hillary Clinton, controverse in Manhattan: Este obscena! Nu vreau sa fiu nevoita sa vad asta! (VIDEO)

O statuite nud a lui Hillary Clinton a fost expusa deasupra statiei de metrou Manhattan la doar cateva minute de mers de Wall Street. Statuia o infatiseaza pe Clinton epunandu-si partile.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 22:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2624 seconds )