Libnet.ro
UNICEF

05:15

Alexandru Maxim, sageti catre Anghel Iordanescu: Nu voi inceta sa am coloana vertebrala

Online Sport Online Sport,
Alexandru Maxim, sageti catre Anghel Iordanescu: Nu voi inceta sa am coloana vertebrala

Mijlocasul Alexandru Maxim a fost scos din lotul tricolor pentru Campionatul European la putine zile dupa ce primise tricoul cu numarul 10 din partea selectionerului Anghel Iordanescu. continuă pe Online Sport

FOTO Cum arata bomba sexy care i-a stricat cariera lui Alexandru Maxim, fotbalistul lasat acasa de Iordanescu

Alexandru Maxim, mijlocasul lui VfB Stuttgart, a fost lasat acasa de Anghel Iordanescu, si nu va avea sansa de a juca la Campionatul European.

Consider ca in viata sunt alte lucruri mai importante decat fotbalul. Ce spune Alexandru Maxim despre decizia lui Anghel Iordanescu de a nu-l lua in Franta

Alexandru Maxim este unul dintre cei cinci jucatori ai Nationalei care au fost lasati acasa de selectionerul Anghel Iordanescu in vederea meciurilor de la Campionatul European. Renuntarea la fotbalist a.

Agentul lui Maxim il acuza pe Iordanescu de lipsa de respect: Face lucruri ciudate

Fostul jucator Lucian Marinescu, in prezent agent FIFA, a reactionat dupa ce jucatorul sau Alexandru Maxim a fost lasat de selectionerul Anghel Iordanescu in afara lotului pentru EURO 2016.

Alexandru Maxim reactioneaza dupa ce a fost lasat in afara lotului pentru EURO: Eu am coloana vertebrala

Alexandru Maxim este numele cel mai important pe care Anghel Iordanescu l-a taiat de pe lista fotbalistilor convocati la EURO.

Anghel Iordanescu a anunta lotul pentru EURO 2016. Maxim lasat acasa, Keseru la turneul final

Anghel Iordanescu, selectionerul echipei nationale de fotbal a Romaniei, a anuntat marti seara dupa ore bune de asteptare intr-un mister totallotul de 23 de jucatori pentru turneul final al EURO 2016.

Anghel Iordanescu: Eu cred ca Franta va castiga turneul final al Campionatului European. Are un lot extrem de valoros

Selectionerul nationalei Romaniei, Anghel Iordanescu, a declarat ca nationala Frantei are toate sansele sa castige turneul final al Campionatului European. Eu cred ca Franta va.

Anghel Iordanescu: Cred ca Franta va castiga acest turneu final

Selectionerul Romaniei, Anghel Iordanescu, a acordat un interviu pentru site-ul Federatiei Albaneze de Fotbal, unde a vorbit despre obiectivele nationalei si despre Franta, echipa pe care o considera principala favorita la castigarea Campionatului European din vara acestui an.

Anghel Iordanescu s-a decis. Cum va arata Romania in partida de deschidere de la EURO

InformatiileProSportdin acest moment indica faptul ca Anghel Iordanescu este decis in foarte mare masura asupra echipei cu care vom incerca sa producem surpriza pe Stade de France. Dupa ce.

Le multumesc tuturor jucatorilor. Anghel Iordanescu a anuntat lotul de 23 de tricolori care merg la EURO. Care sunt cei cinci care raman acasa (FOTO)

Anghel Iordanescu a anuntat lotul celor 23 de jucatori care vor merge in Franta. Daca in cazul lui Andrei Ivan, Ioan Hora, Adrian Ropotan si Alin Tosca lucrurile erau de asteptat, al cincilea.

EURO 2016. Anghel Iordanescu a anuntat lotul pentru turneul final. Surpriza majora in echipa

Selectionerul nationalei Romaniei, Anghel Iordanescu, a anuntat, marti, ca a renuntat la jucatorii Alin Tosca Steaua), Adrian Ropotan, Ioan Hora ambii Pandurii Targu Jiu), Andrei Ivan CS U.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 05:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2343 seconds )