Libnet.ro
UNICEF

18:30

Alexandru Rafila avertizeaza ca Romania trebuie sa tina pasul cu restul statelor UE in administrarea vaccinului anti-COVID-19, altfel vor exista probleme legate de reluarea activitatilor

B1 B1,
Alexandru Rafila avertizeaza ca Romania trebuie sa tina pasul cu restul statelor UE in administrarea vaccinului anti-COVID-19, altfel vor exista probleme legate de reluarea activitatilor

Alexandru Rafila, deputat-ales PSD si reprezentantul Romaniei la Organizatia Mondiala a Sanatatii, a declarat, vineri, ca este extrem de important ca Romania sa tina pasul cu restul statelor UE in. continuă pe B1

Alexandru Rafila: E clar ca greul va incepe in luna ianuarie, cu vaccinarea personulului medical. Trebuiesa demonstram ca suntem capabili sa facem o campania de comunicare care sa covinga lumea sa se vaccineze

Alexandru Rafila, reprezentantul Romaniei la Organizatia Mondiala a Sanatatii, a vorbit, la Antena 3, despre campania de vaccinare din Romania. Da, cred ca da, mai ales ca ceea ce transmite de fapt.

Alexandru Rafila: Toti trebuie sa sustinem campania de vaccinare anti-COVID-19, dar ea nu trebuie politizata. Succesul sa nu fie o medalie la gatul unui partid

Alexandru Rafila, deputat-ales PSD si reprezentantul Romaniei la Organizatia Mondiala a Sanatatii, a declarat, vineri, ca absolut toate partidele trebuie sa fie implicate in sustinerea campaniei de vaccinare.

Alexandru Rafila: Trebuie sa convingem cel putin 70% - 80% din populatie sa se vaccineze. Cum arata o posibila reforma in Sanatate pentru reprezentantul Romaniei la OMS (VIDEO)

Joi seara, in direct pe B1 TV, profesorul Alexandru Rafila a discutat despre cum ar putea arata o reforma in Sanatate in viziunea sa. Deputatul PSD a explicat si ce ar trebui sa aduca serviciile de sanatate.

Alexandru Rafila, despre campania de vaccinare: Greul va incepe in luna ianuarie, cu vaccinarea personalului medical. Trebuie sa demostram ca suntem pregatiti

Toate cele 27 de state membre ale Uniunii Europene vor putea incepe camapaniile de vaccinare in aceeasi zi. Anuntul a fost facut de presedinta Comisiei Europene, Ursula von der Leyen. Alexandru Rafila, reprezentantul Romaniei la OMS, a intervenit in direct la Antena 3, unde a vorbit despre cum se va derula campania de vaccinare de la noi din tara.

Alexandru Rafila, avertisment de ultima ora cu privire la carantinarea Romaniei. Ce va face daca va deveni premier: Nu as putea sa imi asum sa mint!

Medicul Alexandru Rafila, propunerea PSD pentru functia de premier, a vorbit luni seara despre situatia Romaniei in momentul de fata. Acesta a recunoscut ca gestiunea pandemiei nu a fost facuta asa cum trebuia, iar rezultatele nefavorabile ne afecteaza pe toti. Ce planuri are pentru Romania Alexandru Rafila a abordat luni seara mai multe probleme legate, .

Alexandru Rafila, anunt neasteptat despre un lockdown in Romania. Nu as putea sa imi asum sa mint!

Alexandru Rafila, propus de Partidul Social Democrat pentru functia de premier, nu exclude posibilitatea unui lockdown daca va ajunge prim-ministru.

Alexandru Rafila, atac la Orban: Si-a dat demisia, si-a asumat esecul, acum toate lucrurile acestea ca prin minune au disparut

Propunerea PSD pentru functia de premier, Alexandru Rafila, a lansat miercuri un atac la liderul PNL Ludovic Orban dupa ce ieri a aparut in presa informatia ca acesta ar putea fi noua propunere a liberalilor de prim-ministru. Mi se pare destul de ciudat ca Orban si-a dat demisia, si-a asumat esecul din alegeri si guvernarea sovaielnica, acum ca prin minute, au disparuit, a afirmat Rafila.

Cum vede Alexandru Rafila negocierile dintre PNL, USR-PLUS si UMDR pentru formarea noului Guvern (VIDEO)

Alexandru Rafila, deputat-ales PSD si propunerea social-democratilor pentru functia de premier, a catalogat drept circ negocierile dintre PNL, USR-PLUS si UMDR pentru formarea viitoarei coalitii de guvernare.

Cat de grava este noua mutatie SARS-COV-2, din Marea Britanie. Anuntul lui Alexandru Rafila

Alexandru Rafila, reprezentantul Romaniei la Organizatia Mondiala a Sanatatii OMS), a vorbit despre noua tulpina a SARS-COV-2, care a infectat peste 1. 000 de cetateni in Marea Britanie. Medicul.

Raed Arafat, despre vaccinarea anti-COVID din Romania: Trebuie sa fim cu totii atenti la dezinformari Vaccinul care vine in Romania este identic cu cel care va fi folosit in toate tarile membre UE

In cursul serii de marti, secretarul de stat Raed Arafat a discut in direct pe B1 TV despre vaccinarea anti-COVID in Romania, in contextul in care la data de 21 decembrie serul realizat de Pfizer si BioNTech ar.

ştiri de la B1

actualitate, 18:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2134 seconds )