Libnet.ro
UNICEF

15:30

Alexandru Rafila: Vreau sa va dau o veste buna! La Suceava, in ultimele 24 de ore, au fost raportate unul-doua cazuri de COVID

Antena3 Antena3,
Alexandru Rafila: Vreau sa va dau o veste buna! La Suceava, in ultimele 24 de ore, au fost raportate unul-doua cazuri de COVID

Presedintele Societatii Nationale de Microbiologie, Alexandru rafila, a declarat, sambata seara, ca in ultimele 24 de ore, la Suceava, au fost raportate unul-doua cazuri de COVID-19. Desi focarul merge spre inchidere, medicul avertizeaza ca situatia trebuie tratata in continuare cu prudenta. continuă pe Antena3

Alexandru Rafila: Relaxarea din 15 mai depinde de noi toti, cum reusim sa respectam recomandarile

Alexandru Rafila, seful Societatii Romane de Microbiologie, a precizat intr-o interventie televizata ca evolutia pandemiei de COVID-19 in tara noastra se afla in stadiul de platou, cu un numar relativ.

Dr. Alexandru Rafila, despre reluarea activitatii in birourile open-space: Ideal e sa ai jumatate din efectiv

Presedintele Societatii Romane de Microbiologie, Alexandru Rafila, spune ca reluarea activitatii in cladirile de birouri va presupune mai multe masuri de prevenire a raspandirii virusului, printre care reducerea efectivelor de angajati, instalarea de separatoare si intensificarea curateniei.

Alexandru Rafila, despre redeschiderea bisericilor, frizeriilor si parcurilor

Presedintele Societatii Romane de Microbiologie, Alexandru Rafila, a vorbit joi despre varful epidemiei de coronavirus, redeschiderea bisericilor si parcurilor, masuri de relaxare pe care le pregatesc autoritatile dupa 15 mai.

Cand vor putea pleca romanii in concediu. Recomandarile facute de profesorul Alexandru Rafila

Profesorul Alexandru Rafila, reprezentantul Romaniei la OMS, a explicat cand ar putea romanii sa plece in concediu, in contextul pandemiei de coronavirus.

Alexandru Rafila, despre medicamentul Remdesivir: Cred ca pana in toamna vom avea un rezultat al studiilor si ar putea fi dat spre aprobare

Profesorul Alexandru Rafila, reprezentantul Romaniei la OMS, a explicat ce beneficii ar putea avea tratamentul cu Remdesivir in lupta impotriva COVID-19.

Alexandru Rafila: Sa convingem oamenii sa se spele si pe dinti, riscul de a transmite boala scade

Medicul Alexandru Rafila, presedintele Societatii Romane de Microbiologie, a afirmat ca noul coronavirus va deveni un virus sezonier si majoritatea populatiei va trece prin boala.

Digi24: Explicatia lui Alexandru Rafila pentru cazurile zilnice de coronavirus in dinti de fierastrau

Alexandru Rafila, membru in Comitetul Executiv al Organizatiei Mondiale a Sanatatii, a explicat miercuri seara la Digi24 de ce in Romania sunt raportate bilanturi zilnice de coronavirus in dinti de fierastrau, desi ne aflam de circa doua-trei saptamani in zona de platou. El a vorbit totodata si despre modelul de infectari care ar putea fi pe timpul verii si care este cea mai buna metoda de interventie.

Alexandru Rafila, despre aglomeratiile de 1 Mai: Ne-am intors in vremurile bune, cu diverse coloane de masini care stau la stop, claxoneaza

Alexandru Rafila te avertizeaza ca weekend-ul de 1 mai ar putea fi periculos, daca romanii nu vor respecta masurile de distantarea sociala si vor incepe sa se viziteze intre ei, subliniind ca in Bucuresti poate fi deja observata o aglomeratie apropiata de zilele anterioare starii de urgenta.

Cum ne vom intoarce la birou. Recomandarile lui Alexandru Rafila

Intoarcerea la locurile de munca va fi un proces caruia atat angajatorii, cat si angajatii trebuie sa ii acorde o atentie speciala, in contextul ridicarii restrictiilor. Alexandru Rafila, presedintele Societatii Romane de Microbiologie, spune ca trebuie reorganizate spatiile de birouri, iar nivelul de curatenie al birourilor trebuie sa fie mai ridicat decat pana acum.

Alexandru Rafila avertizeaza: Manusile dau un fals sentiment de siguranta

Alexandru Rafila trage un semnal de alarma. Presedintele Societatii Romane de Microbiologie sustine ca manusile nu sunt foarte utile in afara unitatilor medicale deoarece creeaza un fals sentiment de siguranta care contribuie la imprastierea viruslui.

ştiri de la Antena3

actualitate, 15:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,226 seconds )