Libnet.ro
UNICEF

22:00

Alexandru Rafila: Sa convingem oamenii sa se spele si pe dinti, riscul de a transmite boala scade

Antena3 Antena3,
Alexandru Rafila: Sa convingem oamenii sa se spele si pe dinti, riscul de a transmite boala scade

Medicul Alexandru Rafila, presedintele Societatii Romane de Microbiologie, a afirmat ca noul coronavirus va deveni un virus sezonier si majoritatea populatiei va trece prin boala. continuă pe Antena3

Digi24: Explicatia lui Alexandru Rafila pentru cazurile zilnice de coronavirus in dinti de fierastrau

Alexandru Rafila, membru in Comitetul Executiv al Organizatiei Mondiale a Sanatatii, a explicat miercuri seara la Digi24 de ce in Romania sunt raportate bilanturi zilnice de coronavirus in dinti de fierastrau, desi ne aflam de circa doua-trei saptamani in zona de platou. El a vorbit totodata si despre modelul de infectari care ar putea fi pe timpul verii si care este cea mai buna metoda de interventie.

Cand vor putea pleca romanii in concediu. Recomandarile facute de profesorul Alexandru Rafila

Profesorul Alexandru Rafila, reprezentantul Romaniei la OMS, a explicat cand ar putea romanii sa plece in concediu, in contextul pandemiei de coronavirus.

Alexandru Rafila, despre medicamentul Remdesivir: Cred ca pana in toamna vom avea un rezultat al studiilor si ar putea fi dat spre aprobare

Profesorul Alexandru Rafila, reprezentantul Romaniei la OMS, a explicat ce beneficii ar putea avea tratamentul cu Remdesivir in lupta impotriva COVID-19.

Alexandru Rafila dezvaluie care sunt pacientii infectati cu COVID-19 predispusi la decese

Persoanele in varsta de peste 60 de ani, cu afectiuni cardio-vasculare si diabet sunt pacientii care sunt el mai mult predispuse deceselor provocate de COVID-19, a declarat Alexandru Rafila la Antena 3. Noi.

Alexandru Rafila: Aceste categorii de pacienti sunt predispuse la decese

Alexandru Rafila a declarat la Antena 3 ca pacientii care mor cel mai frecvent din cauza coronavirusului sunt cei din categoria de peste 60 de ani, cu afectiuni cardio-vasculare si diabet.

Alexandru Rafila propune ca institutiile sa isi procure termometre de masurat temperatura la distanta

Reprezentantul Romaniei in Organizatia Mondiala a Sanatatii, Alexandru Rafila, a declarat ca masurile se vor relaxa progresiv, in urma pandemiei, dupa analize ce vor fi facute la doua saptamani si ca institutiile ar trebui sa isi achizitioneze termometre de masurat temperatura la distanta. De asemenea, spune el, in aceasta vara trebuie sa ne antrenam.

Alexandru Rafila, despre concediile romanilor: Ar trebui sa asteptam dupa data de 15 mai - 1 iunie pentru a vedea care va fi trendul epidemiologic

Alexandru Rafila, presedintele Societatii Romane de Microbiologie, a declarat pentru B1. RO, in urma unei interventii la emisiunea Dosar de politician, moderata de Silviu Manastire, ca era de asteptat ca.

Alexandru Rafila: Nu trebuie sa lasam garda jos pana pe 15 mai!

Alexandru Rafila a vorbit despre evolutia cazurilor de coronavirus in Romania. Rprezentantul OMS in Romania sustine ca pentru moment, nu trebuie sa lasam garda jos.

ştiri de la Antena3

actualitate, 22:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2105 seconds )