Libnet.ro
UNICEF

20:00

Grecia: Premierul Alexis Tsipras a cerut Uniunii Europene un al treilea bailout

B1 B1,
Grecia: Premierul Alexis Tsipras a cerut Uniunii Europene un al treilea bailout

Premierul grec Alexis Tsipras a cerut autoritatilor din zona euro un al treilea bailout, asumandu-si ca ultimul bailout, de trei ani, va expira la miezul noptii si va pierde cei 15 miliarde de euro ramasi in. continuă pe B1

UPDATE Grecia: Premierul Alexis Tsipras anunta organizarea unui referendum pe 5 iulie

Premierul elen, Alexis Tsipras, a anuntat in cursul noptii de vineri spre sambata organizarea in Grecia a unui referendum privind documentul ce ar putea rezulta dupa sedinta Eurogrupului, prevazuta sambata, la Bruxelles, intre Atena si creditorii sai.

Alexis Tsipras: Guvernului i se cer masuri de austeritate de nesuportat

Grecii vor fi consultati printr-un referendum cu privire la acordul dintre Grecia si creditorii sai internationali, despre care premierul Alexis Tsipras a anuntat ca executivului de la Atena i se cere sa accepte masuri de austeritate de nesuportat,.

Grecia: Alexis Tsipras cere din nou UE o prelungire a programului de ajutor

Premierul grec Alexis Tsipras a anuntat ca a cerut din nou, duminica, UE o prelungire a programului de ajutor, relateaza Agerpres. Premierul Tsipras a indicat ca a adresat aceasta cerere presedintelui.

Criza in Grecia:Comisia Europeana ar fi facut o propunere de ultima ora premierului Alexis Tsipras

Presedintele Comisiei Europene, Jean-Claude Juncker, ar fi facut duminca o oferta de ultima ora Atenei, incercand sa ajunga la un acord cu Guvernul grec inaintea expirarii termenului de plata, marti 30 iunie, sustin surse din Uniunea Europeana, dar si din Guvernul grec.

Alexis Tsipras anunta iNCHIDEREA bancilor elene

Premierul elen Alexis Tsipras a declarat, duminica, ca bancile din Grecia vor ramane inchise pentru o perioada care nu a fost mentionata, iar retragerile de numerar vor fi restrictionate.

Parlamentul din Grecia a aprobat planul lui Alexis Tsipras de a organiza un referendum la 5 iulie

Parlamentul din Grecia a aprobat astazi dimineata planurile premierului Alexis Tsipras de a organiza un referendum, la 5 iulie, pe tema propunerilor de reforme ale creditorilor internationali ai Greciei, relateaza BBC News Online .

Tarifele de roaming vor fi eliminate din iunie 2017 pe teritoriul statelor membre ale Uniunii Europene

Persoanele care vor calatori din iunie 2017 in interiorul statelor membre ale Uniunii Europene vor achita incepand cu 15 iunie 2017, aceleasi tarife de telefonie mobila ca acasa, fara niciun alt cost.

Presedintele Comisiei Europene le cere grecilor sa accepte planul propus de creditorii internationali: Nu este un pachet de austeritate stupid, nu exista reduceri de salarii sau pensii

Presedintele Comisiei Europene, Jean-Claude Juncker, le-a cerut luni grecilor sa accepte la referendumul convocat de premierul Alexis Tsipras planul propus de creditorii internationali, transmite agentia EFE,.

Adevarul Live. Grecia, pe marginea prapastiei sociale

Dezordinea sociala devine cea mai mare problema in saptamana falimentului din Grecia. Bancomatele goale, bancile inchise si lipsa combustibilului pot genera miscari de strada fara precedent inainte de Referendumul propus de premierul Alexis Tsipras.

Cateva sfaturi pentru turistii care merg in Grecia. La ce se pot astepta cei care viziteaza tara pana la referendum

Guvernul din Grecia a decis ca retragerile de bani din ATM-urile bancare vor fi limitate la 60 de euro pe zi, iar bancile vor ramane inchise pana pe 7 iulie, adica dupa doua zile dupa referendumul anuntat de premierul Alexis Tsipras si aprobat de parlament. In tot acest timp, multi dintre greci au luat cu asalt supermarketurile si benzinariile, iar turistii care se pregatesc de vacanta in Grecia se intreaba cum ii poate afecta criza actuala. Vezi o lista cu sfaturi.

ştiri din Economie

ştiri de la B1

actualitate, 20:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2182 seconds )