Libnet.ro
UNICEF

01:05

Parlamentul din Grecia a aprobat planul lui Alexis Tsipras de a organiza un referendum la 5 iulie

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Parlamentul din Grecia a aprobat planul lui Alexis Tsipras de a organiza un referendum la 5 iulie

Parlamentul din Grecia a aprobat astazi dimineata planurile premierului Alexis Tsipras de a organiza un referendum, la 5 iulie, pe tema propunerilor de reforme ale creditorilor internationali ai Greciei, relateaza BBC News Online . continuă pe Wall-Street Ro

Parlamentul grec a aprobat planul lui Tsipras de a organiza un referendum la 5 iulie

ACTUALIZARE 11:47 Un fost sef al FMI propune suspendarea temporara a platilor Atenei si ofera solutii alternative Fostul director al Fondului Monetar International FMI) Dominique Strauss-Kahn, care se afla la conducerea institutiei financiare la inceputul crizei grecesti, a facut apel sambata la europeni sa accepte o suspendare temporara a platilor Atenei, relateaza AFP. * Lagarde: FMI nu va mai finanta Grecia daca rateaza plata de pe 30 iunie * Ministri si parlamentari Syriza, la coada la bancomatul de la Parlament * Varoufakis sugereaza ca BCE sa plateasca ceea ce Grecia ii datoreaza FMI-ului pe 30 iunie * Donald Tusk: Grecia trebuie sa ramana parte a zonei euro * Varoufakis: Refuzul de a ajuta Grecia risca sa aduca un prejudiciu permanent zonei euro * Tsipras: Referendumul se va tine, indiferent de decizia Eurogrupului * Dijsselbloem: Planul de ajutor pentru Grecia se va incheia pe 30 iunie *Autoritatile din zona euro sunt gata sa faca tot ceea ce este necesar pentru a asigura stabilitatea zonei euro, conform Eurogroup.

Parlamentul grec a aprobat planul lui Tsipras de a organiza un referendum la 5 iulie pe tema propunerilor de reforme

Parlamentul grec a aprobat duminica dimineata planurile premierului Alexis Tsipras de a organiza un referendum, la 5 iulie, pe tema propunerilor de reforme ale creditorilor internationali ai Greciei.

Ce arata sondajele de opinie din Grecia inainte de referendumul lui Tsipras

Doua sondaje de opinie publicate duminica arata ca majoritatea grecilor vor sa ramana in zona euro si ar prefera un acord cu partenerii europeni ai Greciei, in locul rupturii, relateaza Associated Press in pagina electronica.

Parlamentul grec a aprobat organizarea unui referendum

ACTUALIZARE 14:25 Europarlamentul PSD Negrescu cere CSAT pentru evaluarea efectelor crizei din Grecia asupra Romaniei Europarlamentul PSD Victor Negrescu, membru in Comisia pentru Bugete din Parlamentul European, cere convoarea Consiliului Suprem de Aparare a Tarii CSAT) pentru evaluarea efectelor crizei din Grecia asupra Romaniei, apreciind ca intrarea Greciei in incapacitate de plata va afecta economia Romaniei. * BBC: BCE va opri toate finantarile de urgenta * Bancile grecesti ar putea ramane inchise luni * Mai mult de o treime din bancomatele din Grecia au ramas fara bani ieri * Un fost sef al FMI propune suspendarea temporara a platilor Atenei si ofera solutii alternative * Lagarde: FMI nu va mai finanta Grecia daca rateaza plata de pe 30 iunie * Ministri si parlamentari Syriza, la coada la bancomatul de la Parlament * Varoufakis sugereaza ca BCE sa plateasca ceea ce Grecia ii datoreaza FMI-ului pe 30 iunie * Donald Tusk: Grecia trebuie sa ramana parte a zonei euro * Varoufakis: Refuzul de a ajuta Grecia risca sa aduca un prejudiciu permanent zonei euro * Tsipras: Referendumul se va tine, indiferent de decizia Eurogrup * Dijsselbloem: Planul de ajutor pentru Grecia se va incheia pe 30 iunie *Autoritatile din zona euro sunt gata sa faca tot ceea ce este necesar pentru a asigura stabilitatea zonei euro, conform Eurogroup.

UPDATE Grecia: Premierul Alexis Tsipras anunta organizarea unui referendum pe 5 iulie

Premierul elen, Alexis Tsipras, a anuntat in cursul noptii de vineri spre sambata organizarea in Grecia a unui referendum privind documentul ce ar putea rezulta dupa sedinta Eurogrupului, prevazuta sambata, la Bruxelles, intre Atena si creditorii sai.

Alexis Tsipras anunta iNCHIDEREA bancilor elene

Premierul elen Alexis Tsipras a declarat, duminica, ca bancile din Grecia vor ramane inchise pentru o perioada care nu a fost mentionata, iar retragerile de numerar vor fi restrictionate.

Alexis Tsipras: Guvernului i se cer masuri de austeritate de nesuportat

Grecii vor fi consultati printr-un referendum cu privire la acordul dintre Grecia si creditorii sai internationali, despre care premierul Alexis Tsipras a anuntat ca executivului de la Atena i se cere sa accepte masuri de austeritate de nesuportat,.

Surse: Tsipras a transmis ca referendumul din Grecia va avea loc indiferent de decizia Eurogrupului

Premierul grec Alexis Tsipras a transmis cancelarului german si presedintelui francez, intr-o convorbire prin telefon, ca referendumul pe tema conditiilor impuse de creditori se va tine indiferent de decizia.

Bancile din Grecia vor fi iNCHISE temporar

Premierul elen Alexis Tsipras a confirmat duminica inchiderea temporara a bancilor din Grecia, transmite Agerpres. Surse apropiate de dosar precizasera anterior ca bancile elene si Bursa de la Atena vor ram.

Cum ne va afecta criza din Grecia

Grecii au stat la cozi pentru a retrage bani de la bancomate, dupa ce premierul Alexis Tsipras a anuntat organizarea unui referendum la 5 iulie pe tema propunerilor creditorilor internationali. Decizia Atenei i-a determinat pe ministrii de Finante din zona euro sa refuze sa prelungeasca programul de sustinere.

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2326 seconds )