Libnet.ro
UNICEF

13:30

Algeria invinge Coreea de Sud cu 4-2 si obtine prima victorie la Cupa Mondiala dupa 32 de ani

Antena3 Antena3,
Algeria invinge Coreea de Sud cu 4-2 si obtine prima victorie la Cupa Mondiala dupa 32 de ani

Algeria a pus capat unei perioade de 32 de ani in care nu a castigat la Cupa Mondiala, reusind sa invinga Coreea de Sud cu 4-2, intr-un meci din grupa H disputat la Porto Alegre. Echipa antrenata de Vahid Halil. continuă pe Antena3

CM Fotbal Coreea de Sud - Algeria 2-4/ Festival de goluri si show total

Cu siguranta partida dintre Algeria si Coreea de Sud nu reprezenta un punct de mare interes pentru microbisti, dar meciul s-a dovedit a fi unul absolut incantator, cu 6 goluri marcate si numeroase ocazii de poarta, disputa ideala pentru orice suporter neutru. Algeria a dominat prima repriza, a marcat doua goluri in doua minute Slimani 26' si Halliche 28'), iar Djabou 38') a consfintit o repriza fantatsica pentru africani. Coreea de Sud a reintrat rapid in joc Son 50'), dar Brahimi 62') a refacut diferenta, Algeria fiind prima tara africana care inscrie patru goluri la un campionat mondial. Golul de 4-2 al lui Koo 72') a intregit un regal fotbalistic neanticipat. Belgia este calificata in optimi, iar Algeria, Rusia si Coreea de Sud se vor bate pentru locul 2 vezi clasamentul).

CM Fotbal LIVE SCORE Coreea de Sud - Algeria 0-3/ Doua goluri in doua minute

Algeria si Coreea de Sud se intalnesc in a doua partida a zilei din grupa H. Daca Belgia a acumulat deja 6 puncte si este calificata, Algeria are nevoie neaparata de victorie pentru a spera in ultima partida la calificare. Coreea de Sud are si varianta unui egal, dar cum ultima partida va fi impotriva diavolilor rosii, aceasta varianta nu pare foarte fericitaPrima reprizamin 38 3-0 Algeria. Pasa lunga in adancime, apararea coreeana respinge imprecis, pasa la Abdelmoumene Djabou care inscrie nestingherit din jurul punctului cu var. Meciul pare rezolvat pentru africanimin 28 GOOL Algeria. Faza trasa parca la indigo doar ca la finalizare s-a aflat Rafik Hallichemin 26 GOOL Algeria Islam Slimani primeste mingea in fata portii si inscrie fara probleme.

Nigeria obtine prima victorie la Cupa Mondiala dupa 16 ani, 1-0 cu Bosnia

Un golul marcat de Peter Odemwingie a adus prima victorie a Nigeriei la Cupa Mondiala dupa o pauza de 16 ani. Pe Arena Pantanal din Cuiaba, campioana Africii a invins Bosnia cu 1-0 si mai are nevoie de o remiza in.

ştiri din Sport

ştiri de la Antena3

actualitate, 13:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2137 seconds )