Libnet.ro
UNICEF

12:15

Alina Gorghiu, anunt de ultima ora pe Facebook

Antena3 Antena3,
Alina Gorghiu, anunt de ultima ora pe Facebook

Co-presedintele PNL Alina Gorghiu a revenit luni seara cu o reactie dupa rezultatele dezastruoase la alegeri ale partidului sau. Gorghiu afirma ca PNL, chiar daca a avut un scor slab in Capitala, la. continuă pe Antena3

Victor Ponta, apel surprinzator la co-presedintele PNL: Nu iti da demisia!

Victor Ponta a postat pe Facebook un mesaj ironic la adresa co-presedintelui PNL Alina Gorghiu, dupa publicarea primelor rezultate exit-poll din Bucuresti care arata ca Gabriela Firea a castigat Primaria.

Alina Gorghiu nu renunta: Liderul PNL ii indeamna inca pe alegatori sa-l voteze pe Catalin Predoiu (FOTO)

Alina Gorghiu inca mai spera la o vitorie a liberalilor la Primaria Capitalei. Copresedintele PNL indeamna electoratul, pe Facebook, la mai bine de 14 ore de la inchiderea urnelor si anuntarea.

Nicusor Dan, anunt de ultima ora privind rezultatul alegerilor din sectorul 1

Presedintele USB a reactionat la vestea pierderii peste noapte a alegerilor din sectorul 1 de catre Clotilde Armand. Cateva numere, fara comentarii. In sectorul 1 au fost 163 de sectii. Am avut delegati in.

Traian Basescu, anunt de ultima ora dupa publicarea exit-poll-urilor

PMP are pus la punct un sistem de numaratoare paralela care va permite o centralizare in timp real a rezultatului final al alegerilor locale in ceea ce priveste votul politic, a declarat presedintele.

ALEGERI LOCALE 2016. Alina Gorghiu: la Bucuresti scorul este dezamagitor

Copresedintele PNL Alina Gorghiu a declarat, luni, ca scorul obtinut la Bucuresti este dezamagitor, dar a adaugat niciun alt candidat din interiorul partidului nu ar fi putut sa obtina un scor mai bun decat cel al lui Catalin Predoiu.

Alina Gorghiu, declaratii halucinante dupa dezastrul de la locale: E un scor foarte bun, raportat la absolut orice scor pe care PNL l-a obtinut. Vasile Blaga sustine ca este cel mai bun rezultat de dupa 1990 (VIDEO)

Declaratii surpinzatoare din partea liderilor PNL, Alina Gorghiu si Vasile Blaga, dupa infrangerea suferita de candidatii liberali la Bucuresti. Gorghiu si Blaba sussin ca partidul pe care il.

Alina Gorghiu: PNL are cel mai bun scor de dupa 1990. Aveam 750 de primari, acum sunt 1.000

Copresedintele PNL Alina Gorghiu s-a aratat oarecum multumita, luni, de rezultatul votului la alegerile locale, precizand ca este cel mai bun scor al partidului de dupa 1990, dar se.

ALEGERI LOCALE 2016. Copresedintele PNL Alina Gorghiu: Doar cei care vin la vot pot decide soarta comunitatii lor

Copresedintele PNL Alina Gorghiu s-a prezentat duminica, in jurul orei 9. 30, la sectia de votare de la Universitatea de Agronomie.

Gabriela Firea, mesaj de ultima ora pe Facebook

Dupa ce dimineata a votat, candidata PSD la Primaria Capitalei, Gabriela Firea, a trecut la mesaje de felicitare pe Facebook. Azi, 5 iunie, la Maternitatea Panait Sarbu.

APEL de ULTIMA ORA facut de NICUSOR DAN: Bucuresteni, aparati-va orasul! (FOTO)

Candidatul Uniunii Salvati Bucurestiul la Primaria Capitalei, Nicusor Dan, a facut un apel de ultima ora catre bucuresteni, pe Facebook. El a postat o poza, cel mai probabil, din armata, alaturi de.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 12:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2102 seconds )