Libnet.ro
UNICEF

08:15

Victor Ponta, apel surprinzator la co-presedintele PNL: Nu iti da demisia!

Antena3 Antena3,
Victor Ponta, apel surprinzator la co-presedintele PNL: Nu iti da demisia!

Victor Ponta a postat pe Facebook un mesaj ironic la adresa co-presedintelui PNL Alina Gorghiu, dupa publicarea primelor rezultate exit-poll din Bucuresti care arata ca Gabriela Firea a castigat Primaria. continuă pe Antena3

Ce penibili sinistri!!!. Victor Ponta, mesaj ironic la adresa liberalilor: Alina , te rog NU iTI DA DEMISIA! (FOTO)

La scurt timp dupa ce s-au anuntat rezultatele partiale ale alegerilor electorale de duminica, fostul premier al Romaniei, Victor Ponta a avut un mesaj ironic la adresa PNL-ului. in urma rezultatelor.

Victor Ponta isi cere SCUZE romanilor. Mesaj surprinzator al fostului premier

Fostul premier social-democrat Victor Ponta le-a multumit joi giurgiuvenilor ca i-au fost alaturi si la bine si la rau si si-a cerut iertare pentru faptul ca a plecat in noiembrie.

VIDEO Alegeri locale 2016 Cluj. Reactiile politicienilor. Ce spun co-presedintii PNL despre victoria lui Boc si principalul contracandidat al primarului

Daniel Buda si Marius Nicoara, co-presedintii PNL Cluj, au dat scurte declaratii de presa dupa ce s-a dat publicitatii exit-poll-ul IRES in care Emil Boc era dat castigator cu 69,1%.

ALEGERI LOCALE 2016. Victor Ponta a mers la o sectie de votare din Targul Jiu, insa el va vota in Bucuresti

Fostul premier al Romaniei, deputatul Victor Ponta i-a insotit, duminica, la Targu Jiu, pe candidatii PSD la functiile de primar al municipiului si presedinte al Consiliului Judetean Gorj pe Florin Carciumaru, respectiv Ion Calinoiu. Cu toate acestea, Ponta a precizat ca va vota la Bucuresti, insa nu a dorit sa mentioneze numarul sectiei.

incasarile la buget se prabusesc, iar investitiile sunt blocate in totalitate. Victor Ponta: Ce face guvernul in aceasta situatie!? Lasa un ministru cu mentalitate tipica Securitatii sa trimita tara inapoi in anii 50

Victor Ponta critica iar Guvernul Ciolos. Fostul premier face o comparatie intre datele economice de anul trecut, an in care la putere era Executivul condus de el, si cele din 2016. Ponta se lauda.

Victor Ponta, despre o motiune de cenzura: Decizia apartine liderilor PSD, UNPR, ALDE (VIDEO)

Fostul prim-ministru Victor Ponta a declarat duminica seara, dupa afisarea primelor rezultate la alegerile locale, ca este intotdeauna pentru o motiune de cenzura, dar ca decizia apartine liderilor PSD,.

Victor Ponta, in favoarea unei motiuni de cenzura

Fostul premier Victor Ponta s-a exprimat duminica in favoarea introducerii unei motiuni de cenzura, dar a aratat ca o decizie in acest sens apartine liderilor PSD, UNPR, ALDE.

ALEGERI LOCALE 2016. Victor Ponta, ironie cu privire la cozile de la votare

Fostul presedinte al PSD Victor Ponta a declarat duminica, la sosirea la sediul partidului, ca a stat la coada ca sa voteze si ca este suparat ca nu mai transmite nimeni cozile acum ca in 2014. Am stat la coada sa votez, la sectia 167. Banuiesc ca o sa ii ia DNA-ul si pe ei, nu? Ca am stat la coada, a declarat ironi fostul premier.

Victor Ponta: Am stat la coada sa votez

Fostul presedinte al PSD Victor Ponta a spus ca este suparat ca nimeni nu mai transmite cozile de la sectiile de votare la aceste alegeri, asa cum se intampla in 2014, transmite.

Alegeri locale 2016. Victor Ponta i-a insotit la vot, in Gorj, pe doi candidati ai PSD care au probleme cu legea

Alegeri locale 2016. Victor Ponta a mers, duminica dimineata, in ziua alegerilor loacale, la Targu Jiu, unde i-a insotit la vot pe primarul de aici, Florin Carciumaru, candidat al PSD pentru al cincilea mandat, dar si pe social-democratul Ion Calinoiu, actualul sef al CJ Gorj, cu sanse sa obtina un nou mandat. Atat Calinoiu, cat si Carciumaru au probleme cu legea.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 08:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2194 seconds )