Libnet.ro
UNICEF

01:05

Alina Gorghiu, comentariu acid pe tema conflictului din PSD: Ce va lipseste domnule Dragnea sa si faceti ceva?!

Antena3 Antena3,
Alina Gorghiu, comentariu acid pe tema conflictului din PSD: Ce va lipseste domnule Dragnea sa si faceti ceva?!

Alina Gorghiu a avut un comentariu acid, pe Facebook, la adresa tensiunilor tot mai pronuntate din PSD, odata cu declansarea meciului Ponta-Dragnea. Nu v-ati plictisit sa auziti zilnic despre cat de. continuă pe Antena3

Nu v-ati plictisit sa auziti cat de victima e domnul Dragnea?! Eu una as vrea sa-l vad mai barbat. Alina Gorghiu, mesaj acid la adresa liderului PSD

Alina Gorghiu nu mai vrea sa fie indiferenta si a intervenit in conflictul dintre presedintele PSD si Victor Ponta. Fostul lider al PNL ii transmite un mesaj lui Liviu Dragnea in care ii.

Alina Gorghiu, despre decizia lui Tudorel Toader de a nu-i revoca din functie pe Kovesi si Lazar: E doar o chestiune de timp pana cand PSD va propune schimbarea lui de la Ministerul Justitiei

Senatorul PNL Alina Gorghiu considera ca este doar o chestiune de timp pana cand PSD va propune schimnbarea lui Tudorel Toader de la ministerul Justitiei, dupa ce el a anuntat, miercuri, ca nu ii va revoca din functie pe procurorul-sef al DNA, Laura Codruta Kovesi, si pe procurorul general al Romaniei, Augustin Lazar.

Fenomen ciudat in Romania, surprins de senatoarea Alina Gorghiu. Imagini inedite (VIDEO)

Fostul presedinte PNL Alina Gorghiu a surprins un fenomen ciudat pentru Romania. Senatoarea, care se afla la Timisoara, a inregistrat un vartej aparut din senin in centrul orasului. Alina.

Alina Gorghiu anunta ca vor exista candidaturi-surpriza la sefia PNL

Fostul presedinte al partidului PNL, Alina Gorghiu, a anuntat ca mai multi liberali vor sa candideze pentru sefia partidului, iar printre acestia vor fi si unele surprize.

Alina Gorghiu, previziune pentru ministrul Justitiei Tudorel Toader: E doar o problema de timp pana cand va fi schimbat

Senatorul PNL Alina Gorghiu a declarat, vineri, ca, in urma evaluarii sefilor de parchete, ”e doar o problema de timp pana cand domnul ministru Tudorel Toader va fi schimbat de la.

Alina Gorghiu, declaratie neasteptata: Am menajat USR. Poate am gresit ca presedinte PNL

Alina Gorghiu si-a exprimat regretul ca a menajat prea mult USR in calitate de presedinte PNL si a vorbit despre faptul ca reprezentantii USR Timis vor sa blocheze bugetul Timisoarei, dupa ce au depus o.

Alina Gorghiu, DECLARATII INCENDIARE: Eu am menajat USR. Si am facut o greseala cat am fost presedinte PNL...Cred ca USR dezamageste

Alina Gorghiu a vorbit intr-o conferinta de presa despre incercarea reprezentantilor USR Timis de bloca bugetul Timisoarei, dupa ce au depus o contestatie fata de procedura de aprobare a.

Europarlamentarul Catalin Ivan, despre excluderea lui Victor Ponta din PSD: Daca este un partid democratic, atunci n-are cum sa fie dat afara

Europarlamentarul Catalin Ivan a comentat situatia tensionata din PSD dintre Victor Ponta si Liviu Dragnea si a pledat pentru unitate intre fosti lideri ai partidului. Din punctul meu de vedere,.

Liviu Dragnea, dupa declaratii din PSD la adresa homosexualilor: Suntem un partid tolerant. in Romania avem loc cu totii

Liderul PSD le-a transmis parlamentarilor social-democrati ca Partidul Social Democrat este un partid tolerant, si ca in societate avem loc cu totii. PSD este un partid tolerant. in.

Victor Ponta, exclus din PSD. Anuntul facut de Liviu Dragnea la aceasta cerere a unor pesedisti

Liderul PSD, Liviu Dragnea, a afirmat, duminica seara, ca nu regreta ca i-a 'rupt demisia' lui Victor Ponta, mentionand ca unii membri ai partidului doresc excluderea acestuia din.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2251 seconds )