Libnet.ro
UNICEF

23:30

Alina Gorghiu, despre cazul Chiliman: ,in conditiile in care un membru din conducerea PNL este retinut sau in stare de arest, va fi suspendat din functie

Adevărul Adevărul,
Alina Gorghiu, despre cazul Chiliman: ,in conditiile in care un membru din conducerea PNL este retinut sau in stare de arest, va fi suspendat din functie

Copresedintele PNL Alina Gorghiu a vorbit vineri la Sibiu despre cazul primarului sectorului 1, Andrei Chiliman, dar si despre alte subiecte de actualitate. continuă pe Adevărul

Alina Gorghiu, despre fuziunea PLR-PC: Cred ca unii din cei care fac astazi fuziunea ar trebui sa accepte apusul carierei politice

Copresedintele PNL, Alina Gorghiu, a vorbit despre fuziunea PLR-PC si este de parere ca unii din cei care fac astazi fuziunea ar trebui sa accepte apusul carierei politice. Sunt absolut convinsa ca cetatenii.

Alina Gorghiu, despre comparatia cu Elena Udrea: Eu nu am o problema, dar nu am fost niciodata prietena cu fosta sefa a PMP

Sustinerea de care beneficiaza co-presedintele PNL Alina Gorghiu din partea presedintelui Klaus Iohannis i-a facut pe adversarii politici sa o compare cu Elena Udrea, sustinuta de fostul sef al statului Traian.

Alina Gorghiu, despre o eventuala candidatura la Primaria Capitalei: Acestui partid nu pot sa-i refuz nimic

Copresedintele PNL Alina Gorghiu a vorbit in cadrul unui interviu pentru Adevarul despre viitoarele alegeri de la Primaria Capitalei. Despre un candidat potrivit al PNL la alegerile din 2016 pentru Primaria.

Alina Gorghiu, despre operatia premierului: Sanatate si ligamente intregi! N-as pune plecarea pe seama niciunei strategii (VIDEO)

Alina Gorghiu a vorbit dupa votul parlamentarilor cu privire la pensiile speciale si despre numele sau implicat in dosarul lui Mihail Vlasov, Gorghiu spune ca sunt in calitate de martor intr-un dosar, ma.

Alina Gorghiu, despre pensiile speciale: Cand Parlamentul dezbate legi controversate, premierul si presedintii Camerelor lipsesc strategic

Copresedintele PNL, Alina Gorghiu a scris, pe pagina personala de Facebook, despre pensiile speciale ale parlamentarilor, lege inoportuna, fara nicio legatura cu agenda cetatenilor, fara legatura cu.

Alina Gorghiu, despre pensiile speciale: Parlamentarii nu sunt o prioritate in acest moment

Copresedinta PNL, Alina Gorghiu, a declarat dupa ce parlamentarii au aprobat pensiile speciale, ca proiectul de lege nu era oportun in acest moment si a avertizat impotriva populismului.

Alina Gorghiu, despre pensiile speciale: Acest proiect de lege nu era oportun acum. Parlamentarii nu sunt o prioritate. Trebuie respectat principiul contributivitatii (VIDEO)

Alina Gorghiu, a vorbit despre votul favorabil dat de parlamentari pentru pensiile speicale. Copresedinta PNL spune ca acest proiect de lege nu era oportun in acest moment si subliniaza faptul ca nu vrem sa.

Teodor Atanasiu: Nu stiam despre cazul Chiliman. Nu vin sa se spovedeasca la partid. Cine nu respecta legea, indiferent de culoarea politica, trebuie sa suporte consecintele

Prim-vicepresedintele PNL Teodor Atanasiu, care coordoneaza si PNL Bucuresti, a declarat joi, intr-o conferinta de presa, la Alba Iulia, ca nu stia de cazul primarului Sectorului 1, Andrei Chiliman,.

Gorghiu, despre situatia lui Chiliman: Va fi suspendat din functie daca va fi arestat. Statutul este acelasi pentru toata lumea

Andrei Chiliman, daca va fi arestat, va fi suspendat din functie, conform statutului, a declarat vineri, Alina Gorghiu. Potrivit acesteia, liberalii nu se opun justitiei. Nu e o fericire sa vorbesc in general,.

Teodor Atanasiu, despre cazul lui Andrei Chiliman: Nu vine sa se spovedeasca la partid

Prim-vicepresedintele PNL, Teodor Atanasiu, sustine ca nu stia de despre cazul primarului Sectorului 1, Andrei Chiliman, intrucat acesta nu vine sa se spovedeasca in partid.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 23:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2212 seconds )