Libnet.ro
UNICEF

12:30

Alina Gorghiu, despre stenogramele PNL: Nu voi face investigatii cine a facut inregistrarea. Asemenea mesaje nu o sa mai existe

B1 B1,
Alina Gorghiu, despre stenogramele PNL: Nu voi face investigatii cine a facut inregistrarea. Asemenea mesaje nu o sa mai existe

Copresedintele PNL, Alina Gorghiu, a declarat ca nu sustine un limbaj vulgar precum cel folosit in stenogramele care au aparut in spatiul public si care ilustrau o sedinta PNL. in calitate de copresedinte. continuă pe B1

Alina Gorghiu, despre stenogramele PNL: Nu voi face investigatii cine a facut inregistrarea. Asemenea mesaje nu o sa mai existe (VIDEO)

Copresedintele PNL, Alina Gorghiu, a declarat ca nu sustine un limbaj vulgar precum cel folosit in stenogramele care au aparut in spatiul public si care ilustrau o sedinta PNL. in calitate de copresedinte.

Alina Gorghiu, despre stenogramele incendiare din PNL: Orice derapaj va fi sanctionat. invatam din greseli

Alina Gorghiu, copresedintele Partidului National Liber, a declarat, luni, la iesirea de la sedinta intempestiva a conducerii PNL dupa declaratiile lui Teodor Atanasiu de la Bistrita, ca ii pare foarte rau ca spatiul public a fost intoxicat de stenogramele discutiilor din sanul partidului si ca mesajul ei este foarte ferm pentru cei din PNL: orice declaratie care va afecta imaginea PNL va fi santionata.

Alina Gorghiu, despre stenogramele din vechiul PNL: Colegii mei sa inteleaga ca incepand de anul trecut suntem impreuna, si la bine si la greu, nu doar pentru o etapa, ci pana la capat

Copresedintele PNL Alina Gorghiu sustine, in contextul stenogramelor aparute in presa conform carora Teodor Atanasiu ar fi declarat cain prezentliberaliinu mai au nevoie de PDL-isti si ca.

Orice derapaj pe viitor va fi sanctionat, invatam din greseli

Orice derapaj pe viitor va fi sanctionat, a declarat ieri copresedintele PNL Alina Gorghiu, dupa sedinta de unificare a PNL, comentand stenogramele aparute in presa. Domnia sa a precizat ca au avut loc discutii clarificatoare, care s-au rezolvat in interior, iar situatia a fost depasita, urmand a invata cu totii din greseli.

Premierul Victor Ponta, despre stenogramele PNL: Liberalii au o traditie veche de a se imprieteni pana trec puntea, dar e problema lor pana la urma

Victor Ponta afirma ca in momentul de fata nu exista o alternativa la guvernare, cea mai buna solutie fiind ca PSD sa asigure actul de guvernare pana in 2016. Liberalii au o traditie veche de a se.

Rovana Plumb, catre Alina Gorghiu: Tacerea dumneavoastra in cazul Adomnitei este una complice

Presedintele Consiliului National al PSD, Rovana Plumb, i-a transmis Alinei Gorghiu, co-presedinta PNL, ca face un apel ferm catre aceasta sa nu mai protejeze coruptii din partid.

Alina Gorghiu: Orice derapaj care afecteaza ideea de fuziune si unitate a PNL va fi sanctionat (VIDEO)

Copresedintele PNL Alina Gorghiu a facut luni o serie de declaratii despre stenogramele aparute recent in spatiul public in care lideri din vechiul PNL spuneau ca PNL cu democrat liberalii a fost facuta doar.

Pronosticul Alinei Gorghiu privind intrarea PNL la guvernare: Predoiu va fi premier cel tarziu in decembrie 2016

Copresedintele PNL Alina Gorghiu a vorbit astazi, la B1 TV despre scandalul stenogramelor din PNL, despre relatia cu colegii din fostul PDL, dar si despre motiunea de cenzura pe care liberalii o pregatesc pentru luna iunie. in ciuda motiunii, Gorghiu i-a prevestit lui Predoiu preluarea functiei de premier la finalul lui 2016.

Alina Gorghiu: PNL depune, luni, la Senat, o motiune simpla pe tema alocatiilor pentru copii (VIDEO)

Copresedintele PNL Alina Gorghiu a declarat ca in cursul zilei de luni PNL va depune la Senat o motiune simpla pe tema alocatiilor pentru copii. Astazi, la Senat va fi depusa o motiune simpla pe tema.

Alina Gorghiu anunta cand va fi schimbat premierul

Co-presedinta PNL Alina Gorghiu a declarat ca premierul Victor Ponta va fi inlocuit de Catalin Predoiu in decembrie 2016, potrivit B1 TV.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 12:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2315 seconds )