Libnet.ro
UNICEF

06:00

Alina Gorghiu, la Digi 24: Ramane de vazut in ce masura Busoi va ramane propunerea finala a PNL

Hotnews Hotnews,
 Alina Gorghiu, la Digi 24: Ramane de vazut in ce masura Busoi va ramane propunerea finala a PNL

Cristian Busoi este la acest moment propunerea organizatiei PNL Bucuresti pentru Primaria Capitalei, insa ramane de vazut daca acesta va ramane candidatul oficial al partidului, a declarat luni seara, la Digi 24, copresedintele formatiunii, Alina Gorghiu. continuă pe Hotnews

Alina Gorghiu: Ramane de vazut in ce masura Busoi va ramane propunerea finala a PNL

Cristian Busoi este la acest moment propunerea organizatiei PNL Bucuresti pentru Primaria Capitalei, insa ramane de vazut daca acesta va ramane candidatul oficial al partidului, a declarat luni seara copresedintele formatiunii, Alina Gorghiu.

Reactie intarziata in cazul Bodnariu, acuza copresedintele PNL Alina Gorghiu

A fost o reactie intarziata din partea statului roman. Ma bucur ca intr-un final au inteles ca este important sa protejezi orice cetatean indiferent unde se afla si sa soliciti o procedura transparenta. in mod cert, statul este suveran sa isi gestioneze procedurile, legile, dar o procedura transparenta esti obligat sa soliciti, esti obligat sa te ingrijesti de soarta cetateanului tau, mai ales ca vorbim de copii minori, cetateni romani, a declarat Alina Gorghiu luni seara la postul Digi 24, potrivit Agerpres.

Alina Gorghiu: Nu exista niciun plan de a face alianta cu ALDE. Ne gandim la inlocuirea lui Tariceanu de la Senat

Copresedintele PNL Alina Gorghiu spune ca nu este posibila o alianta electorala cu ALDE, precizand ca se gandeste la schimbarea din functie a lui Calin Popescu Tariceanu din fruntea Senatului.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 06:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2214 seconds )