Libnet.ro
UNICEF

10:30

Alina Gorghiu, reactie dupa ce s-a decis sa fie audiata in dosarul Turceni-Rovinari: E o varianta de compromitere facuta de Victor Ponta care se duce la fund

B1 B1,
Alina Gorghiu, reactie dupa ce s-a decis sa fie audiata in dosarul Turceni-Rovinari: E o varianta de compromitere facuta de Victor Ponta care se duce la fund

Presedintele PNL, Alina Gorghiu, a reactionat dupa ce vineri la termenul de la Curtea Suprema din dosarul Turceni-Rovinari, magistratii au decis sa o cheme sa fie audiata in cadrul procesului ca. continuă pe B1

Alina Gorghiu, refuzata de un pusti! NU DESCHID PENTRU CA SUNT HOTI, iMI PARE RAU!: Dupa Simona Gherghe si Denise Rifai a venit si randul Copilului Minune(VIDEO)

In ultima perioada, Alina Gorghiu vrea sa atraga cat mai multe vedete in partidul pe care il conduce, printre acestea se numara jurnalistele Denise Rifai si Simona Gherghe. Dar pe.

Victor Ponta si Dan Sova sunt audiati la inalta Curte, in dosarul Turceni-Rovinari. Si Alina Gorghiu va da explicatii in fata magistratilor, in calitate de martor

Fostul premier Victor Ponta si senatorul Dan Sova sunt audiati, vineri, la sediul inaltei Curti de Casatie si Justitie, pentru un nou termen, in dosarul Turceni-Rovinari. in acelasi dosar va fi audiat si presedintele PNL, Alina Gorghiu, dupa ce judecatorii instantei supreme au admis cererea facuta de unul dintre avocati.

UPDATE Alina Gorghiu va candida pentru un loc de senator in Timis, pe locul lasat liber de Vasile Blaga

Locul liber lasat de Vasile Blaga pe lista PNL Timis pentru Senat va fi ocupat de Alina Gorghiu, anunta debanat. ro. Informatia a fost confirmata pentru Adevarul de surse din cadrul PNL. De altfel, presedintele PNL Timis, Nicolae Robu, a lasat sa se inteleaga inca de saptamana trecuta ca pe locul lasat vacant de Blaga ar putea veni Gorghiu.

Mutare incredibila pe scena politica. Alina Gorghiu nu mai vrea la Camera Deputatilor

Desi in vara declara ca vrea sa candideze acolo unde partidul nu sta foarte bine in sondaje, pentru a trage in sus scorul formatiunii, Alina Gorghiu pare sa se fi razgandit. in.

Alina Gorghiu, banc pe seama lui Tariceanu: Cum stii ca vine campania electorala?

Presedintele PNL, Alina Gorghiu, a reactionat in urma comunicatului de presa dat de Calin Popescu Tariceanu prin care aduce acuzatii grave la adresa presedintelui Klaus Iohannis si a procurorilor.

ştiri de la B1

actualitate, 10:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2093 seconds )