Libnet.ro
UNICEF

10:00

Alina Gorghiu: Victor Ponta este capabil de remanierea Guvernului

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Alina Gorghiu: Victor Ponta este capabil de remanierea Guvernului

Alina Gorghiu, copresedintele PNL, a declarat, ieri, la Constanta, ca premierul Victor Ponta este capabil sa remanieze cabinetul de ministri ca sa-si salveze imaginea, informeaza Agerpres. Copresedintele PNL a precizat ca ar fi o solutie proasta, deoarece schimbarea cabinetului de ministri ar forma tot un guvern lipsit de legitimitate. continuă pe Ziarul Bursa

Gabriel Oprea: Suntem la inceputul unei crize politice. Victor Ponta este un om in care eu am incredere (VIDEO)

Vicepremierul Gabriel Oprea a declarat joi ca Romania se afla la inceputul unei crize politice, lucru care nu este benefic pentru tara noastra. Totusi, Oprea sustine ca are in continuare incredere in.

Alina Gorghiu: Nu m-ar mira daca Victor Ponta va face o remaniere guvernamentala foarte curand

Copresedintele PNL Alina Gorghiu a declarat, sambata, la Constanta, ca premierul Victor Ponta este capabil de orice gest care sa resusciteze guvernul, mergand pana la remaniere, doar din dorinta de a-si salva imaginea.

Ponta, capabil sa remanieze Guvernul ca sa-si salveze imaginea

Alina Gorghiu, copresedintele PNL, a declarat, ieri, la Constanta, ca premierul Victor Ponta este capabil sa remanieze cabinetul de ministri ca sa-si salveze imaginea, informeaza Agerpres. Copresedintele PNL a precizat ca ar fi o solutie proasta, deoarece schimbarea cabinetului de ministri ar forma tot un guvern lipsit de legitimitate.

Alina Gorghiu: Este o strategie gresita, dar nu m-ar mira ca Victor Ponta sa faca o remaniere guvernamentala foarte curand

Copresedintele PNL Alina Gorghiu a declarat, sambata, nu ar fi surprinsa daca premierul Victor Ponta ar remania guvernul, din datiuni ce tin de imagine, informeaza Agerpres. Cred ca este capabil de.

Alina Gorghiu: Ne asteptam la o mineriada parlamentara. Victor Ponta ar face orice pentru a-si salva imaginea, inclusiv o remaniere guvernamentala

Alina Gorghiu se asteapta la o mineriada parlamentara si promite ca PNL va reveni in sesiunea din toamna cu o noua motiune de cenzura la adresa Guvernului Ponta, pe care il vede remaniat de primul-ministru.

Alina Gorghiu, despre Tariceanu: Fratele siamez al lui Ponta, berbecele PSD. Ce i-a raspuns seful Senatului

Schimb dur de replici intre Alina Gorghiu, copresedintele PNL, si Calin Popescu Tariceanu, presedintele Senatului, la dezbaterea motiunii impotriva Guvernului Ponta. Gorghiu l-a acuzat pe seful senatorilor ca este fratele siamez din Senat al lui Ponta si ca berbecele PSD, in timp ce Tariceanu a spus ca liderului liberal ca are o problema de legitimitate.

Alina Gorghiu, despre prezenta lui Victor Ponta la Baku: Simte nevoia sa compromita Romania si imaginea ei externa

Copresedintele PNL Alina Gorghiu sustine ca prezenta premierului Victor Ponta la Baku, la deschiderea Jocurile Europene, trece de nivelul de imprudenta, de indecenta politica, iar acesta simte nevoia sa compromita Romania si imaginea Romaniei la nivel extern, transmite Mediafax.

Motiunea de cenzura a PNL a fost respinsa, Victor Ponta ramane premier: 194 de voturi pentru motiune, prea putin fata de necesarul de 278

Motiunea de cenzura a PNL impotriva Guvernului Ponta a fost respinsa de Parlament, iar premierul ramane in functie dupa votul de vineri. Rezultatul votului a fost 194 de voturi pentru motiune, 13 impotriva si 7 voturi anulate - prea putin fata de necesarul de 278 voturi necesare adoptarii motiunii. Rezultatul se explica si prin faptul ca parlamentarii din coalitia de guvernare PSD, PC si PLR) au stat in banci si nu au votat, respectand consemnul dat de sefii partidelor. Au fost cateva exceptii, printre care Victor Ponta, Serban Nicolae, Calin Popescu Tariceanu. Dezbaterea motiunii a fost pigmentat de jigniri din partea lui Tariceanu la adresa Alinei Gorghiu, din partea lui Victor Ponta la adresa lui Mircea Geoana. O pata de culoare a fost senatoarea Cristian Anghel PC), fosta grevista a foamei, care a venit imbracata intr-un sacou ce avea imprimeuri cu personaje din desene animate, printre care si Mickey Mouse. Vezi in articol cele mai importante momente ale zilei din Parlament.

Alina Gorghiu: Toamna va insemna o noua motiune de cenzura din partea PNL

Copresedintele PNL Alina Gorghiu a declarat, dupa ce Parlamentul a respins, vineri, motiunea de cenzura depusa de liberali, ca PNL va initia o alta motiune de cenzura pentru demiterea Guvernului in toamna.

Susoteli intre Vasile Blaga si Alina Gorghiu despre Klaus Iohannis, surprinse de microfoane: Am concretizat mai multe cu tine decat cu el (VIDEO)

Nicio barfa buna nu mai poti spune fara sa te surprinda microfoanele. Susoteli care il vizau pe Klaus Iohannis au fost captate de microfoane chiar intre Vasile Blaga si Alina Gorghiu, informeaza B1 TV.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 10:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1994 seconds )