Libnet.ro
UNICEF

15:15

Alina Gorghiu vrea zi libera pentru studenti in 12 decembrie pentru ca acestia sa mearga la vot

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Alina Gorghiu vrea zi libera pentru studenti in 12 decembrie pentru ca acestia sa mearga la vot

Presedintele PNL, Alina Gorghiu, a propus, astazi, la Timisoara, ca Guvernul sa acorde o zi libera studentilor in 12 decembrie si gratuitate pe mijloacele de transport pentru ca acestia sa poata merge sa voteze in localitatile de domiciliu, potrivit unor surse din presa. continuă pe Ziarul Bursa

Sefa PNL vrea o zi libera pentru studenti, dupa alegerile din 11 decembrie, pentru ca ei sa mearga sa voteze

Presedintele PNL, Alina Gorghiu, considera ca in data de 12 decembrie, la o zi de la alegerile parlamentare, studentii ar trebui sa aiba o zi libera, cat si de gratuitate pentru mijloacele de transport, astfel incat ei sa poata merge in localitatile din domiciliu, sa voteze.

Alina Gorghiu: Studentii ar trebui sa aiba zi libera in 12 decembrie, dupa alegeri

Presedintele PNL, Alina Gorghiu, a declarat, vineri, la Timisoara ca statul ar trebui sa acorde o zi libera pentru studenti in data de 12 decembrie, la o zi dupa alegerile parlamentare, dar si gratuitate la transport in acea perioada.

Alina Gorghiu, despre cooptarea la guvernare a PMP: Mai bine ramanem in Opozitie decat sa facem pact cu diavolul

Presedintele PNL, Alina Gorghiu a afirmat, miercuri, la B1 TV, ca liberalii ar prefera sa ramana in opozitie decat sa invite PMP la guvernare pentru a obtine majoritatea parlamentara dupa alegerile din 11 decembrie.

Alina Gorghiu: Dacian Ciolos va participa la mitingul PNL de duminica (VIDEO)

Presedintele PNL, Alina Gorghiu, a anuntat miercuri, invitata in platoul Stirilor B1 TV ca premierul Dacian Ciolos va participa duminica la mitingul organizat de liberali. Da, va participa,.

Alina Gorghiu, presedinte PNL: Amendamentele PSD privind majorarile salariale reprezinta o crima politica

Alina Gorghiu, presedinte PNL, a afirmat in Parlament, ca adoptarea de catre majoritatea PSD-ALDE a amendamentelor privind majorarile salariale reprezinta o crima politica si un lucru pe care PNL il contesta si nu va permite acest exces, ea.

Alina Gorghiu: Studentii ar trebui sa beneficieze, pe 12 decembrie, dupa alegeri, de o zi libera si gratuitate la transport

Presedintele PNL, Alina Gorghiu, a declarat vineri, in cadrul unei conferinte de presa din Timisoara, ca studentii ar trebui sa beneficieze de o zi libera dupa alegerile parlamentare, in data de 12.

Alina Gorghiu: Opt spitale regionale si 900 de case ale medicului, in programul de guvernare al PNL

Presedintele PNL, Alina Gorghiu, a declarat, in cadrul unei conferinte de presa sustinute vineri, la Timisoara, ca in programul de guvernare al liberalilor este prevazuta construirea a opt spitale regionale, precum si construirea a 900 de case ale medicului cu dubla functionalitate, de locuinta pentru medic si dispensar.

Alina Gorghiu: USR este un partid pe care eu mi-l doresc in Parlament. in opinia mea, PMP nu intra in noul Legislativ. Premierul PSD este ascuns dupa visini(VIDEO)

Presedintele PNL, Alina Gorghiu, a declarat miercuri, invitata in platoul Stirilor B1 TV, ca USR este un partid pe care si-l doreste in viitorul Legislativ. Alina Gorghiu a are insa o previziune.

Alina Gorghiu propune un tehnician la conducerea Ministerului Justitiei: Eu as opta pentru un ministru tehnician, specialist in domeniul Justitiei

Alina Gorghiu, presedintele PNL, a declarat in cadrul Consiliului National, faptul ca Ministerul Justitiei are nevoie de un tehnician, precizand insa ca aceasta optiune s-ar putea sa nu se suprapuna peste cea a premierului.

Alina Gorghiu: PNL sustine familia traditionala. Crin Antonescu a propus casatoria intre o femeie si un barbat. Ponta si colegii din PSD s-au opus

Presedintele PNL Alina Gorghiu a spus ca liberalii sustin familia formata dintre un barbat si o femeie, insa pledeaza pentru o protectie juridica a minoritatilor de orice fel. Liderul PNL a aratat ca PSD s-a opus amendamentului propus de PNL de a stabili casatoria dintre un barbat si o femeie in momentul revizuirii Constitutiei.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 15:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2066 seconds )