Libnet.ro
UNICEF

01:05

Alla Tsuper, din Belarus, noua campioana olimpica la proba feminina de schi freestyle

Antena3 Antena3,
Alla Tsuper, din Belarus, noua campioana olimpica la proba feminina de schi freestyle

Belarusul si-a adaugat in palmares a treia medalie de aur la actuala editie a Jocurilor Olimpice, dupa victoria Allei Tsuper in proba de schi freestyle feminin. Alla Tsuper a acumulat 98, 01 puncte si a fost. continuă pe Antena3

Carina Vogt, prima campioana olimpica in proba feminina de sarituri cu schiurile

Germania a dat prima campioana olimpica in proba feminina de sarituri cu schiurile si se mentine pe locul sase in clasamentul pe medalii, cu patru titluri olimpice si o medalie de argint. Carina.

Chinezoaica Li Jianrou, campioana olimpica in proba de 500 metri la short-track

Patinatoarea chineza Li Jianrou a castigat, joi, medalia de aur in proba feminina de 500 de metri din cadrul concursului de short-track de la Jocurile Olimpice de iarna de la Soci. Este pentru a patra oara la.

Dara Howell a devenit prima campioana olimpica in proba de schi freestyle - slopestyle

Canada si-a consolidat primul loc in clasamentul pe medalii la Jocurile Olimpice de iarna de la Soci, dupa ce doua sportive din aceasta tara s-au clasat pe podium in proba feminina de schi freestyle -.

Putin a imbratisat-o pe campioana olimpica Ireen Wust, declarata lesbiana.

Vladimir Putin a imbratisat-o pe campioana olimpica la patinaj viteza, proba de 3000 metri, olandeza Ireen Wust, care s-a declarat lesbiana. Putin incearca astfel sa aplaneze conflictul izbucnit dupa promulgarea unei legi anti-gay. Liderul de la Kremlin s-a confruntat cu proteste pe intregul mapamond, chiar in prima zi a Jocurilor Olimpice de la Soci, din cauza ca a promulgat o lege impotriva drepturilor persoanelor gay, care pedepseste cu amenda si inchisoare propaganda homosexuala in fata .

JO Soci: Eva Tofalvi - locul 26 la urmarire. Daria Domraceva, campioana olimpica

Biatlonista Eva Tofalvi a ocupat locul 26 in proba de urmarire, 10 kilometri, din cadrul Jocurilor Olimpice de la Soci, campioana olimpica devenind sportiva belarusa Daria Domraceva, informeaza site-ul oficial al competitiei.

JO 2014: Carina Vogt, campioana olimpica la sarituri cu schiurile

Carina Vogt Germania) a devenit prima campioana olimpica la sarituri cu schiurile din istorie, la Soci. Sara Takanashi Japonia), marea favorita, a ocupat locul patru.

Kaitlyn Farrington a cucerit titlul olimpic in proba de halfpipe a concursului de snowboard

Sportiva americana Kaitlyn Farrington a devenit noua campioana olimpica in proba de halfpipe a concursului de snowboard, dupa ce le-a invins in finala de la Soci pe precedentele trei medaliate cu aur in aceasta.

Elizabeth Yarnold - campioana olimpica la skeleton: Romanca Marinela Mazilu a incheiat pe ultimul loc

Maria Marinela Mazilu a incheiat pe locul 20, ultimul, proba feminina de skeleton din cadrul Jocurilor Olimpice de iarna de la Soci, fiind castigata, vineri, de britanica Elizabeth Yarnold, relateaza.

Jocurile Olimpice: Sportiva chineza Jianrou Li, campioana olimpica la short-track

Sportiva chineza Jianrou Li a castigat, joi, medalia de aur in proba de 500 de metri din cadrul concursului feminin de short-track de la Jocurile Olimpice de iarna de la Soci, informeaza site-ul oficial al.

ştiri din Sport

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2171 seconds )