Libnet.ro
UNICEF

21:30

PE aloca Romaniei 4 milioane de euro pentru fostii angajati de la Mechel Campia Turzii

România Liberă România Liberă,
PE aloca Romaniei 4 milioane de euro pentru fostii angajati de la Mechel Campia Turzii

Romania va primi patru milioane de la Parlamentul European, pentru sprijinirea angajatilor care au fost disponibilizati de la Mechel Campia Turzii, a anuntat europarlamentarul PSD Victor Negrescu, citat de Mediafax. continuă pe România Liberă

ELCEN si Marubeni au semnat un contract de 170 milioane euro pentru o centrala pe gaze in Fantanele

Electrocentrale Bucure and sti ELCEN), cel mai mare producator de energie termica din tara noastra, and si firma japoneza Marubeni Corporation au semnat astazi un contract de aproximativ 170 milioane de euro pentru construc and tia unei centrale pe gaze pe amplasamentul de la Fantanele jude and tul Mure and s).

ELCEN a semnat cu japonezii de la Marubeni un contract in valoare de 170 milioane euro pentru o centrala pe gaze

Electrocentrale Bucuresti ELCEN), cel mai mare producator de energie termica din Romania, si firma japoneza Marubeni Corporation au semnat marti contractul pentru infiintarea unei societati mixte. Noua societate vizeaza constructia in comun a unei centrale pe gaze de circa 250 MW, in valoare de aproximativ 170 milioane de euro, pe amplasamentul de la Fantanele judetul Mures), informeaza ELCEN.

Spartak Moscova ofera 5 milioane de euro pentru Florin Gardos - Steaua cere cu doua milioane mai mult

Steaua este aproape sa vanda inca unul din jucatorii titulari, campioana Romaniei fiind aproape sa-l cedeze pe Florin Gardos la Spartak Moscova. In schimbul aparatorului de 25 de ani, rusii ofera 5 milioane de euro, insa formatia din Ghencea vrea cu doua milioane de euro mai mult.

Manchester United a oferit 45 milioane de euro pentru Arturo Vidal

Oficialii clubului Manchester United au facut o oferta de 45 de milioane de euro pentru achizitionarea mijlocasului chilian al echipei Juventus Torino, Arturo Vidal, relateaza The Mirror. Noul tehnician al.

Activele Stratusmob Blaj se vand la jumatate de pret: 2,2 milioane de euro pentru doua fabrici si 27 hectare teren

Lichidatorul judiciar al fabricii de mobila Stratusmob SA Blaj, aflata in faliment, scoate inca o data la licitatie activele firmei. Fata de valoarea initiala de 5,1 milioane de euro fara TVA, la licitatia programata in 26 august 2014 pretul este redus la mai putin de jumatate, respectiv 2,26 milioane de euro.

Ecclestone vrea sa scape de procese. Dispus sa plateasca 25 milioane euro

Bernie Ecclestone, administratorul drepturilor comerciale ale Formula 1, vrea sa plateasca 25 de milioane de euro pentru a scapa de acuzatiile de coruptie. El este cercetat la parchetul din Munchen in cadrul procesului privind mituirea unui bancher.

Grupul Garanti Romania: profit de 16,9 milioane euro in primele sase luni din 2014

Grupul Garanti Romania a inregistrat in primul semestru din 2014 venituri nete consolidate de 70,2 milioane euro, o crestere cu 8,4% fata de aceeasi perioada a anului trecut si un profit net consolidat de 16,9 milioane euro.

Provident, imprumuturi de aproape 70 milioane euro in Romania si Bulgaria

Filialele din Romania si Bulgaria ale grupului britanic International Personal Finance IPF), care opereaza sub brandul Provident, au acordat imprumuturi de 68,4 milioane euro 55,9 milioane lire sterline) in prima jumatate a anului, in crestere cu 26% fata de aceeasi perioada din 2013, potrivit unui comunicat trimis astazi redactiei.

Netopia mobilPay a procesat tranzactii online cu cardul de peste 37 milioane euro

Netopia mobilPay a procesat in primul semestru al anului tranzac and tii online cu cardul in valoare de peste 37 milioane euro, cu 35% mai mari fa and ta de primele and sase luni ale anului trecut, informeaza un comunicat al companiei remis redactiei.

Millennium bcp a provizionat 34 mil. euro pentru vanzarea bancii din Romania

Banca portugheza Millennium bcp a constituit un provizion de 34 de milioane de euro pentru vanzarea subsidiarei din Romania, ale carei pierderi au fost reduse de peste trei ori in primul semestru fata de aceeasi perioada anul trecut, la 1 milion de euro.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 21:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2613 seconds )