Libnet.ro
UNICEF

07:15

Alocatii 2020. Decizia de ultim moment. Ce se intampla cu dublarea alocatiilor

Playtech Playtech,
Alocatii 2020. Decizia de ultim moment. Ce se intampla cu dublarea alocatiilor

Dublarea alocatiilor a fost votata din nou de catre Parlament. Ce s-a intamplat cu cresterea etapizata propusa. Ce se intampla cu dublarea alocatiilor. Decizie de ultim moment Miercuri, in calitate de for decizional, Camera Deputatilor a respins Ordonanta de Urgenta a Guvernului prin care alocatiile au fost marite de la 1 august cu 20%. Daca . continuă pe Playtech

Alocatii 2020. Proiectul maririi a fost refuzat in Parlament. Ce se intampla cu alocatiile copiilor

Astazi, Camera Deputatilor a respins Ordonanta de Urgenta privind majorarea cu 20% a alocatiilor minorilor. Votul final va fi oferit, maine, in plen. Daca ordonanta va pica, legea privind dublarea alocatiilor va ramane in vigoare. Mai multe detalii, in continuare. OUG privind marirea alocatiilor cu 20%, respinsa Ordonanta de Urgenta prin care alocatiile copiilor ar .

Ministrul Finantelor, indemn pentru parlamentarii care au votat dublarea alocatiilor: Sa-si doneze o parte din venituri

Ministrul Finantelor ii indeamna pe cei care au votat in Parlament dublarea alocatiilor sa isi doneze o parte din venituri. Totodata, Florin Citu anunta ca dublarea se va face in etape si ca nicio.

PSD se intreaba ce va face presedintele: va respecta propria decizie privind dublarea alocatiilor sau il va trimite pe Orban sa blocheze aceasta masura?

PSD se intreaba ce va face seful statului, Klaus Iohannis, daca isi va respecta propria decizie, cat si cea a CCR privind dublarea alocatiilor sau daca il va trimite pe Ludovic Orban sa blocheze aceasta masura.

Guvernul Orban, bun de plata. Comisia pentru munca a Camerei Deputatilor vrea a decis dublarea alocatiilor, nu cresterea etapizata

Comisia pentru munca a adoptat marti raport pentru respingerea ordonantei de urgenta care vizeaza cresterea etapizata a alocatiilor pentru copii. Camera Deputatilor va vota in plenul de miercuri,care incepe la ora 16. 00, proiectul de lege, in calitate de for decizional.

Florin Citu arunca bomba: Donatii pentru dublarea alocatiilor!

Florin Citu a declarat, miercuri, ca alocatiile pentru copii vor fi dublate, dar in etape. Ministrul a afirmat ca nicio tara din Europa nu a luat astfel de masuri, in conditiile in care economia globala este in criza, iar economia tarii a fost afectata de pandemia de coronavirus.

ştiri de la Playtech

actualitate, 07:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2225 seconds )