Libnet.ro
UNICEF

00:07

Un alt detinut a fost eliberat si va fi plasat in arest la domiciliu, dar fara bratara de monitorizare

B1 B1,
Un alt detinut a fost eliberat si va fi plasat in arest la domiciliu, dar fara bratara de monitorizare

Inca o persoana beneficiaza de modificarile codurilor din justitie. Un om de afaceri din Snagov, Tudorel Mihai, aflat in arest preventiv, a fost eliberat din penitenciarul Rahova. Barbatul va fi arestat la. continuă pe B1

Un detinut recent eliberat din Iasi vrea sa se arunce de pe o schela.

Un barbat eliberat recent din Penitenciarul de Maxima Siguranta din Iasi ameninta ca se arunga in gol de pe schelele amplasate in jurul Palatului Culturii, relateaza Mediafax. Barbatul, care are 38 de ani si este din localitatea din Raducaneni, sustine ca nu se poate reintegra dupa ce a fost eliberat din penitenciar si ca nu isi gaseste un loc de munca, cerand autoritatilor sa ii rezolve problemele. Citeste si: Bucurie mare in penitenciarele din tara Cu putin timp in urma, un barbat s-a .

Directorul liceului cu predare in limba romana din Tiraspol a fost eliberat dupa mai multe ore de audieri

Directorul liceului cu predare in limba romana din Tiraspol a fost eliberat, dupa ce fusese retinut de militia transnistreana, alaturi de contabilul si soferul institutiei. Autoritatile moldovene spun ca.

Profesorul Iovcev a fost eliberat. Acum e acasa. E intr-o stare grava. ...

Profesorul Ion Iovcev a fost eliberat. A ajuns acasa cu putin timp in urma. Asta am aflat adineauri de la Raisa Padurean, directoarea adjuncta de la Liceul Lucian Blaga din Tiraspol. Doamna Raisa spune despre colegul ei ca este epuizat, abia mai putand sa-si tina puterile. Separatistii care l-au retinut la granita i-au confiscat salariile pe care le avea pentru profesorii din liceu, telefoanele si actele. A ajuns acasa si abia de mai deschidea gura. A zis ca azi nu .

UPDATE. Profesorul Iovcev a fost eliberat. ...

UPDATE: Profesorul Iovcev a fost eliberat si in urma cu putin timp a ajuns acasa, am aflat de la Raisa Padurean, directorul adjunct al Liceului Lucian Blaga din Tiraspol. Doamna directoare mi-a spus ca a discutat foarte putin cu colegul ei. Acesta se afla intr-o stare destul de rea, dupa experienta prin care a trecut. Raisa Padurean nu a putut da mai multe detalii despre starea in care se afla Ion Iovcev. Ce a mai spus doamna Padurean este ca separatistii care l-au retinut pe Ion Iovcev i-au .

incep sa se deschida portile puscariasilor. Un detinut a fost deja eliberat din Penitenciarul Galati

Instantele de judecata au dispus, in cursul zilei de sambata, punerea in libertate a unei persoane aflata in custodia Penitenciarului Galati, ca urmare a aplicarii prevederilor legale din noul Cod Penal si ale noului Cod de Procedura Penala.

Directorul Liceului Lucian Blaga de la Tiraspol a fost eliberat

Directorul Liceului Lucian Blaga cu predare in limba romana din Tiraspol, Ion Iovcev, contabilul si soferul institutiei au fost eliberati, dupa ce au fost retinuti de militia de la Tiraspol, informeaza PRO.

Directorul Liceului Lucian Blaga de la Tiraspol a fost eliberat

Directorul Liceului Lucian Blaga cu predare in limba romana din Tiraspol, Ion Iovcev, contabilul si soferul institutiei au fost eliberati dupa ce au fost retinuti de militia de la Tiraspol in timp ce se intorceau de la Chisinau. Ion Iovcev a mers miercuri la Chisinau pentru a ridica salariile pentru angajatii liceului.

ştiri de la B1

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2108 seconds )