Libnet.ro
UNICEF

01:05

Alt discurs de geniu marca Ionut Radu: Cum i-a mobilizat capitanul Romaniei U21 pe colegii sai, inainte de partida vitala cu francezii (VIDEO)

B1 B1,
Alt discurs de geniu marca Ionut Radu: Cum i-a mobilizat capitanul Romaniei U21 pe colegii sai, inainte de partida vitala cu francezii (VIDEO)

Ionut Radu, portarul si capitanul nationalei de tineret, ne-a obisnuit deja cu discursurile sale mobilizatoare, care au avut un rol mai mult decat important in drumul istoric pe care l-a parcurs Romania U21 spre. continuă pe B1

VIDEO Ionut Radu, discurs inaintea meciului cu Franta: Am plecat din nimic si ajungem in top, unde ne e locul!

Ionut Radu, portarul nationalei under 21 a Romaniei, a oferit un nou discurs impresionant in vestiar, de data aceasta inaintea partidei cu Franta, ultima din Grupa C. Am plecat din nimic si ajungem in top, unde ne e locul!, a fost mesajul transmis de capitanul tricolorilor, inainte ca acestia sa se califice in semifinalele Campionatului European.

VIDEO Discursul impresionant al lui Ionut Radu inaintea disputei cu Anglia: in meciul asta noi o sa murim pe teren. Dau tot pentru voi, voi dati totul pentru mine si pentru Romania

Portarul Ionut Radu, capitanul nationalei under 21 a Romaniei, i-a motivat pe colegii sai in vestiar, inaintea confruntarii de vineri cu Anglia, cu un discurs impresionant, prezentat de FRF pe site-ul oficial si pe retelele de socializare.

VIDEO Discursul cu care si-a motivat Ionut Radu colegii inaintea meciului cu Anglia:Am o tara intreaga in spate. Sa le aratam ce inseamna sa fim romani

Capitanul nationale de tineret a Romaniei, Ionut Radu, a avut un discurs motivational foarte bine articulat, inaintea meciului de vineri cu Anglia.

Drama lui Ionut Radu, capitanul de la Nationala Romaniei U21. Ce are cu el de fiecare data cand intra pe stadion

Capitanul de la Nationala Romaniei U21 poarta cu el un tricou cu un mesaj extrem de emotionant. Nimeni nu s-ar fi asteptat ca tanarul sa aiba parte de o asemenea amintire neagra. Ionut Radu, drama nestiuta. Sora il vegheaza la fiecare meci Ionut Radu este unul dintre liderii generatiei care ne-a adus la EURO 2019.

Ionut Radu:Am reusit ceva istoric. Echipa Romaniei are o inima super-mare. Va ajunge in topul lumii, foarte curand

Capitanul nationalei de tineret, Ionut Radu, a vorbit despre insemnatatea calificarii in semifinalele Euro U21, performata similara si cu calificarea la Jocurile Olimpice.

Ionut Radu, dupa calificarea in semifinale: Am reusit ceva incredibil, ceva istoric. Nu ne dadea nimeni nicio sansa

Am reusit ceva incredibil, ceva istoric. Nu ne dadea nimeni nicio sansa, a fost reactia lui Ionut Radu, capitanul nationalei Under 21 a Romaniei, dupa calificarea in semifinalele Campionatului European de tineret.

Razboiul generatiilor. Capitanul Gica Popescu, despre discursurile capitanului Ionut Radu: Nu ar fi avut loc sa vorbeasca in perioada noastra. Erau altii inaintea lui (VIDEO)

Gica Popescu, capitanul Generatiei de Aur, considera ca Ionut Radu, omologul sau de la selectionata de tineret a Romaniei, n-ar fi avut loc sa vorbeasca in vestiarul nationalei de pe vremea sa, pentru.

Ionut Radu, moment tulburator dupa meciul cu Anglia U21:i-a dedicat victoria surorii sale, care a murit in 2006: Te iubesc, Ema!

Ionut Andrei Radu, portarul nationalei de tineret a Romaniei, care la meciul Romania-Anglia 4-2, a avut mai multe interventii salvatoare,a avut alaturi de el tricoul pe care este imprimat chipul Emei, sora lui, care a murit in urma cu 13 ani.

Mesajul emotionant al portarului Ionut Radu pentru romani dupa victoria colosala cu Anglia: Nu uitati, unde nu ajung picioarele, ajunge inima!

Ionut Andrei Radu, portarul nationalei de tineret a Romaniei, a postat un mesaj emotionant pe Facebook dupa victoria extraordinara impotriva Angliei, cu scorul de 4-2.

ştiri din Sport

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2175 seconds )