Libnet.ro
UNICEF

01:05

Alte cinci decese in Romania. Bilantul ajunge, miercuri, la 220

Adevărul Adevărul,
Alte cinci decese in Romania. Bilantul ajunge, miercuri, la 220

Grupul de Comunicare Strategica a anuntat ca alte cinci persoane au murit. Astfel numarul ajunge miercuri la 220. continuă pe Adevărul

Alte cinci decese din cauza coronavirusului. Bilantul ajunge la 162

Alte cinci decese din cauza coronavirusului au fost raportate luni dupa amiaza in Romania. Bilantul mortilor a ajuns la 162. Este vorba de patru barbati si o femeie, varstele pacientilor fiind intre 67 si 89 de ani. TABLOU INTERACTIV Harta cazurilor de coronavirus din fiecare judet Situatia la zi - 6 aprilieRadiografia primelor 150 de decese de coronavirus in Romania: ce varste si ce boli aveau pacientii care si-au pierdut viata.

CORONAVIRUS. inca 5 decese in Romania. Bilantul a ajuns la 220 de victime

Autoritatile romane au anuntat, miercuri seara, alte cinci decese printre pacientii infectati cu coronavirus din Romania. Astfel, bilantul national a ajuns la 220 de victime. inca 5 decese in Romania.

Cinci noi decese de Covid-19 in Romania. Bilantul mortilor urca la 220

Alte cinci persoane, cu varste cuprinse intre 35 si 85 de ani, au murit din cauza noului coronavirus, astfel incat bilantul total al deceselor inregistrate in tara noastra a urcat la 220, potrivit unei informari difuzate miercuri seara de Grupul de Comunicare Strategica.

Coronavirus. inca 6 decese in Romania duc bilantul total la 168

Autoritatile romane au anuntat, luni, alte sase decese printre pacientii infectati cu noul coronavirus din Romania, astfel ca bilantul fatalitatilor inregistrate la nivel national a urcat la 168. Victimele.

Alte doua decese in randul pacientilor cu Covid-19. Bilantul deceselor ajunge la 148

Autoritatile au anuntat duminica dimineata alte doua decese in randul pacientilor infectati cu noul coronavirus. Bilantul deceselor in Romania ajunge astfel la 148 de decese. Este vorba de un barbat de 82 de ani din Galati ce suferea dedementa, cardiopatie ischiemica, fibrilatie atriala, insuficienta cardiaca, si de o femeie de 70 de ani din Giugiu, ce suferea de insuficienta renala cronica.

SITUATIA COVID-19 IN ROMANIA: Bilantul imbolnavirilor ajunge la 4057

ACTUALIZARE - 23:08 - inca opt decese ale unor persoane confirmate cu coronavirus au fost anuntate, luni seara, de autoritati. Bilantul deceselor a urcat la 176. --- *ACTUALIZARE - 12:51 - inca 193 de persoane au fost diagnosticate cu coronavirus, bilantul imbolnavirilor ridicandu-se la 4. 057, conform datelor anuntate luni de autoritati. Cele mai multe cazuri sunt in Suceava - 1. 228, urmata de Bucuresti - 566. Au fost inregistrate 157 de decese, 179 de pacienti sunt la ATI, iar 406 persoane au fost vindecate si externate. --- *ACTUALIZARE - 11:02 - O femeie de 70 de ani din Iasi a murit din cauza coronavirus, decesul sau fiind anuntat, luni, de catre Grupul de Comunicare Strategica. Femeia intrase in contact cu un caz confirmat si era internata in Spitalul Clinic Judetean de Urgenta. --- *ACTUALIZARE - 08:30 - inca cinci decese provocate de coronavirus au fost anuntate luni dimineata, bilantul ajungand la 156.

SITUATIA COVID-19 IN ROMANIA: Bilantul imbolnavirilor ajunge la 3864

ACTUALIZARE - 11:02 - O femeie de 70 de ani din Iasi a murit din cauza coronavirus, decesul sau fiind anuntat, luni, de catre Grupul de Comunicare Strategica. Femeia intrase in contact cu un caz confirmat si era internata in Spitalul Clinic Judetean de Urgenta. --- *ACTUALIZARE - 08:30 - inca cinci decese provocate de coronavirus au fost anuntate luni dimineata, bilantul ajungand la 156.

inca cinci decese provocate de Covid-19. Bilantul a ajuns la 156 de morti in Romania

Inca cinci decese provocate de coronavirus au fost anuntate luni dimineata, bilantul ajungand la 156 de morti in Romania, din cauza Covid-19.

Coronavirus. Alte 8 decese in Romania. Din totalul de 176 de victime, 49 provin din Suceava

Autoritatile romane au anuntat, luni seara, alte opt decese printre pacientii infectati cu noul coronavirus din Romania. Bilantul national a urcat, astfel, la 176 de victime, dintre care cele mai multe.

Coronavirus in Romania: Alte cinci persoane au murit, numarul deceselor urca la 215

Alte cinci persoane, cu varste cuprinse intre 53 si 89 de ani, au murit din cauza noului coronavirus, astfel incat bilantul total urca la 215, a anuntat miercuri Grupul de Comunicare Strategica.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2276 seconds )