Libnet.ro
UNICEF

21:15

Alti patru elevi din Sectorul 4, confirmati cu COVID-19

România Liberă România Liberă,
Alti patru elevi din Sectorul 4, confirmati cu COVID-19

Primaria Sectorului 4 anunta ca a dispus, luni dupa-amiaza, in regim de urgenta, masuri de dezinfect. continuă pe România Liberă

Primaria Sector 4: Patru elevi au coronavirus. Toti profesorii care au intrat in contact cu ei vor fi testati Salile de clase, dezinfectate

Primaria Sectorului 4 a dipus in luni dimineata, in regim de urgenta, masuri de dezinfectie a unor sali de curs, de la 3 unitati de invatamant, dupa ce patru elevi au fost confirmati cu coronavirus.

Primaria Sector 4: Patru elevi au coronavirus. Toti profesorii care au intrat in contact cu ei vor fi testati Salile de clase, dezinfectate

Primaria Sectorului 4 a dipus in luni dimineata, in regim de urgenta, masuri de dezinfectie a unor sali de curs, de la 3 unitati de invatamant, dupa ce patru elevi au fost confirmati cu coronavirus.

Surse: Mircea Ghinea, consulul general al Romaniei la Miami, a fost jefuit pe o strada din Sectorul 1

Un diplomat roman a fost jefuit, joi seara, pe o strada din Sectorul 1 al Capitalei. Acesta venise in vacanta in Romania, sustin sursele B1. Victima ar fi Mircea Ghinea, consul general al Romaniei la Miami,.

Elevii de la trei scoli din Sectorul 4 din Capitala au fost confirmati cu coronavirus. Ce masuri au luat autoritatile

Primaria Sectorului 4 a dispus, luni dimineata, in regim de urgenta, masuri de dezinfectie a unor sali de curs de la 3 unitati de invatamant - Colegiul National Dinu Lipatti, Colegiul Romano-Catolic 039;039;Sfantul Iosif039;039; si Scoala Gimnaziala nr.

P 3 prioritati majore ale Programului Ontanu: infrastructura rutiera, reabilitarea termica a blocurilor si infrastructura scolara din Sectorul 2

Lumea in care traim s-a saturat de scandalurile politice, de stirile rele de la televizor, de tensiunile artificial create in societate. Din 2016 si pana astazi, cei care au condus Primaria Sectorului 2 lasa in urma lor strazi si parcuri tot mai murdare, o comunitate fara programe sociale si culturale care sa sustina nevoile si aspiratiile oamenilor, servicii comunitare care s-au indepartat tot mai mult de cei care sustin prin taxele lor bugetul Primariei Sectorului 2. Fiecare dintre voi aveti, pe buna dreptate, propriile nemultumiri legate de gestionarea neprofesionista si netransparenta a Sectorului 2 de catre cei care au fost edilii sectorului, din 2016 si pana in prezent. impreuna ne vom concentra pe ce avem de reparat si de re)construit in Sectorul 2. Sa lasam trecutul si pe edilii din 2016 la trecut! Sa ne concentram pe proiecte realiste, pe fapte de viata care sa ne faca pe toti mai buni si mai increzatori in fortele si talentele noastre!.

Alti 18 kilometri din Autostrada Transilvania au fost inaugurati, dupa patru ani de lucrari

Cei 18 kilometri de autostrada dintre Iernut si Chetani, inaugurati vineri in prezenta presedintelui Klaus Iohannis, a premierului Ludovic Orban si a ministrului Transporturilor, Lucian Bode, fac parte din Autostrada Transilvania, sectiunea dintre Targu Mures si Campia Turzii. Ei vor fi deschisi la pachet cu nodul rutier Chetani, care face parte din lotul urmator, unde lucrarile avanseaza greu si este greu de spus cand vor fi gata, scrie g4media.

Mihail Neamtu (PMP) isi invita contracandidatii la o dezbatere publica luni, ora 18: Consider ca este de datoria noastra, a tuturor candidatilor care cer votul cetatenilor, sa venim in fata oamenilor din Sectorul 3

Mihail Neamtu, candidatul PMP la Primaria Sectorului 3, a lansat o scrisoare deschisa prin care ii provoaca pe principalii sai contracandidati, primarul Robert Negoita Bucuresti 2020), Aurelian Badulescu.

Hoti deghizati in politisti. Autorii unui furt dintr-o locuinta din Sectorul 2 au fost prinsi dupa doua luni

Doi barbati, care s-au deghizat in politisti pentru a fura din casele oamenilor, au fost prinsi de autoritatile romane dupa doua luni de la comiterea infractiunilor. Cum au patruns infractorii in.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 21:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2167 seconds )