Libnet.ro
UNICEF

08:45

Elevii de la trei scoli din Sectorul 4 din Capitala au fost confirmati cu coronavirus. Ce masuri au luat autoritatile

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Elevii de la trei scoli din Sectorul 4 din Capitala au fost confirmati cu coronavirus. Ce masuri au luat autoritatile

Primaria Sectorului 4 a dispus, luni dimineata, in regim de urgenta, masuri de dezinfectie a unor sali de curs de la 3 unitati de invatamant - Colegiul National Dinu Lipatti, Colegiul Romano-Catolic 039;039;Sfantul Iosif039;039; si Scoala Gimnaziala nr. continuă pe Wall-Street Ro

Ce scoli din Bucuresti si din Romania vor avea cursurile suspendate. Elevii nu vor mai merge la scoala

La finele saptamanii viitoare vom avea Alegeri Locale. Pe data de 27 septembrie romanii vor merge la urne pentru a-si vota viitori edili si consilieri locali. La nivelul Bucurestiului, dar si in tara, prefecturile au luat anumite decizii privind cursurile elevilor. Ce scoli din Bucuresti si din Romania vor avea cursurile suspendate pentru Alegeri Locale .

Surse: Mircea Ghinea, consulul general al Romaniei la Miami, a fost jefuit pe o strada din Sectorul 1

Un diplomat roman a fost jefuit, joi seara, pe o strada din Sectorul 1 al Capitalei. Acesta venise in vacanta in Romania, sustin sursele B1. Victima ar fi Mircea Ghinea, consul general al Romaniei la Miami,.

P 3 prioritati majore ale Programului Ontanu: infrastructura rutiera, reabilitarea termica a blocurilor si infrastructura scolara din Sectorul 2

Lumea in care traim s-a saturat de scandalurile politice, de stirile rele de la televizor, de tensiunile artificial create in societate. Din 2016 si pana astazi, cei care au condus Primaria Sectorului 2 lasa in urma lor strazi si parcuri tot mai murdare, o comunitate fara programe sociale si culturale care sa sustina nevoile si aspiratiile oamenilor, servicii comunitare care s-au indepartat tot mai mult de cei care sustin prin taxele lor bugetul Primariei Sectorului 2. Fiecare dintre voi aveti, pe buna dreptate, propriile nemultumiri legate de gestionarea neprofesionista si netransparenta a Sectorului 2 de catre cei care au fost edilii sectorului, din 2016 si pana in prezent. impreuna ne vom concentra pe ce avem de reparat si de re)construit in Sectorul 2. Sa lasam trecutul si pe edilii din 2016 la trecut! Sa ne concentram pe proiecte realiste, pe fapte de viata care sa ne faca pe toti mai buni si mai increzatori in fortele si talentele noastre!.

Hoti deghizati in politisti. Autorii unui furt dintr-o locuinta din Sectorul 2 au fost prinsi dupa doua luni

Doi barbati, care s-au deghizat in politisti pentru a fura din casele oamenilor, au fost prinsi de autoritatile romane dupa doua luni de la comiterea infractiunilor. Cum au patruns infractorii in.

inca 12 scoli din Romania au trecut in scenariul rosu, in ultima azi. Situatia la nivel national

Alte 12 uitati de invatamant din Romania au trecut, in ultimele 24 de ore, in scenariul rosu, adica scoala exclusiv online. Potrivit ultimelor date transmise de Ministerul Educatiei, la acest moment sunt 312 scoli si gradinite in scenariul rosu, iar in scenariul galben sunt 4. 391 unitati de invatamant, cu 16 mai multe fata de ziua de joi.

Adriana Saftoiu, atacata de un caine in zona Baneasa: Trei plagi, din fericire doar una profunda Ar fi a treia persoana din aceeasi zona, muscata de un caine cu aceleasi semnalmente in doar cateva ore

Deputata PNL Adriana Saftoiua povestit duminica, intr-o postare pe Facebook, ca a fost muscata de un caine in zona unui cartier rezidential din Baneasa. Saftoiu a suferit trei plagi, dintre care doar un.

Liderul celui mai temut clan din Romania a fost eliberat! Trebuia sa stea in inchisoare 3 ani

Situatie incredibila. Liderul celui mai temut clan din Romania a fost eliberat dupa doar opt luni de puscarie, decizia fiind luata de Tribanul Mures. Acesta trebuia sa stea in inchisoare trei ani. Liderul clanului Corduneanu din Iasi, eliberat conditionat! Desi in ianuarie 2020, primise sentinta de trei ani de inchisoare, Costel Corduneanu a fost eliberat .

O scoala din Bucuresti a fost redenumita Iadul pe pamant

Google Maps este unul din cele mai bune motoare de cautare, indiferent ca vorbim de adrese, locatii, sau chiar institutii. Uneori, insa, scoate in evidenta anumite lucruri, am putea spune ciudate. Pe Google Maps o scoala din Bucuresti a fost redenumita Iadul pe pamant Un celebru blogger, Victor Kapra, a facut recent o descoperire, pe .

CORONAVIRUS |Sectia ATI a Spitalului Sfanta Maria din Bucuresti a fost inchisa. A aparut un nou focar de Covid-19

Sectia ATI a Spitalului Sfanta Maria din Bucuresti a fost inchisa, dupa ce 10 cadre medicale au fost testate pozitiv in urma testului pentru coronavirus. Au fost depistati pozitivi pana acum 10 medici,.

actualitate, 08:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,208 seconds )