Libnet.ro
UNICEF

06:30

Alti 18 kilometri din Autostrada Transilvania au fost inaugurati, dupa patru ani de lucrari

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Alti 18 kilometri din Autostrada Transilvania au fost inaugurati, dupa patru ani de lucrari

Cei 18 kilometri de autostrada dintre Iernut si Chetani, inaugurati vineri in prezenta presedintelui Klaus Iohannis, a premierului Ludovic Orban si a ministrului Transporturilor, Lucian Bode, fac parte din Autostrada Transilvania, sectiunea dintre Targu Mures si Campia Turzii. Ei vor fi deschisi la pachet cu nodul rutier Chetani, care face parte din lotul urmator, unde lucrarile avanseaza greu si este greu de spus cand vor fi gata, scrie g4media. continuă pe Ziarul Bursa

Klaus Iohannis, la inaugurarea tronsonului Iernut-Chetani, din Autostrada Transilvania: Am venit pentru a da un semnal. Trebuie sa ne tinem de termene si sa avansam mult mai repede cu lucrarile de infrastructura (VIDEO)

Presedintele Klaus Ioahnis a fost prezent, vineri, la inaugurarea tronsonului Iernut-Chetani, din Autostrada Transilvania. Este vorba despre un tronson de 18 kilometri, din judetul Mures. Astfel, odata cu.

Autostrada Transilvania: Iohannis si Orban taie panglica pentru 18 kilometri

Lotul 3, intre Iernut si Chetani, care are o lungime de 17,9 kilometri si face parte din Autostrada Transilvania, va fi inaugurat vineri in prezenta presedintelui Romaniei, Klaus Iohannis, a premierului Ludovic Orban si a ministrului Transporturilor Lucian Bode.

VIDEO Iohannis, la inaugurarea a 18 kilometri de autostrada: Nu am venit pentru festivisme si nu am venit pentru a incheia ceva

O portiune de aproximativ 18 kilometri intre Iernut si Chetani, parte a autostrazii Transilvania intre Targu Mures si Campia Turzii, a fost inaugurata vineri, in prezenta lui Klaus Iohannis, care a sustinut ca nu a venit pentru festivisme, ci pentru a da semnalul ca trebuie lucrat mai repede.

Ludovic Orban, la inaugurarea tronsonului de autostrada Iernut - Chetani: Investitiile in infrastructura reprezinta prioritatea zero si vom aloca toate fondurile necesare (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis, premierul Ludovic Orban si ministrul Transporturilor, Lucian Bode, au participat, vineri, la deschiderea tronsonului Iernut Chetani din Autostrada Transilvania. Portiunea are o.

O scoala din Bucuresti a fost redenumita Iadul pe pamant

Google Maps este unul din cele mai bune motoare de cautare, indiferent ca vorbim de adrese, locatii, sau chiar institutii. Uneori, insa, scoate in evidenta anumite lucruri, am putea spune ciudate. Pe Google Maps o scoala din Bucuresti a fost redenumita Iadul pe pamant Un celebru blogger, Victor Kapra, a facut recent o descoperire, pe .

CORONAVIRUS |Sectia ATI a Spitalului Sfanta Maria din Bucuresti a fost inchisa. A aparut un nou focar de Covid-19

Sectia ATI a Spitalului Sfanta Maria din Bucuresti a fost inchisa, dupa ce 10 cadre medicale au fost testate pozitiv in urma testului pentru coronavirus. Au fost depistati pozitivi pana acum 10 medici,.

VIDEO A fost inaugurata o noua autostrada: Tronsonul din autostrada Transilvania care parea imposibil de deschis in urma cu cateva luni

Circa 18 km dintre Iernut si Chetani, parte a autostrazii Transilvania intre Targu Mures si Campia Turzii au fost inaugurati vineri, la pachet cu nodul rutier Chetani parte din lotul urmator), blocajul ce parea ca va transforma lotul finalizat intr-unul muzeu. La Chetani constructorul practic abandonase lucrarea, iar in urma cu cateva luni parea aproape imposibila finalizarea lui cat sa permita deschiderea traficului pe tronsonul ce urma sa fie gata.

CORONAVIRUS |O profesoara din Constanta a fost depistata pozitv cu noul COVID-19, dupa ce a participat la ore

O profesoara de la o scoala gimnaziala din Constanta a fost depistata pozitiv cu noul coronavirus dupa ce si-a tinut ora de sport. Femeia si-a facut testul in urma cu cateva zile deoarece nu se simtea.

Un barbat din Constanta a fost arestat, dupa ce si-a violat fiica in varsta de 15 ani

Un barbat din Constanta a fost retinut dupa ce si-a violat fiica in varsta de 15 ani in nenumarate randuri. Potrivit unui comunicat al Politiei Judetene Constanta, barbatul ar fi fost descoperit in.

Un elev de la o scoala din Galati a fost depistat cu COVID-19

Primele infectii cu coronavirus au inceput sa apara la scurt timp dupa inceperea scolilor. Un elev de clasa a VI-a de la Scoala Nr. 22 Dimitrie Cantemir din Galati a fost confirmat cu.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 06:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2105 seconds )