Libnet.ro
UNICEF

05:30

Alti zece cetateni romani de la abatorul din Germania, confirmati cu coronavirus

Antena3 Antena3,
Alti zece cetateni romani de la abatorul din Germania, confirmati cu coronavirus

In urma celei de-a treia runde de testare a angajatilor unui abator din Germania, au fost depistate alte 16 cazuri noi de coronavirus, dintre care 10 sunt cetateni romani, a anuntat Ministerul de Externe. continuă pe Antena3

MAE: Alti zece cetateni romani de la abatorul din Birkenfeld (Germania), confirmati cu coronavirus

Ministerul Afacerilor Externe MAE) arata ca la abatorul din Birkenfeld Germania) au fost confirmate inca 16 noi cazuri de infectare cu coronavirus, intre care zece cetateni romani.

Patru romani, intre care doi copii, morti intr-un accident in Italia. Alti trei cetateni romani au fost raniti

Patru cetateni romani, intre care doi copii cu varsta de 10 luni, respectiv 10 ani, au murit intr-un accident produs pe autostrada A 1, in zona provinciei Arezzo din Italia. Alti trei romani implicati in acelasi accident au fost raniti.

401 cetateni romani, repatriati din Franta, Spania, Belgia si Italia prin eforturile M.A.E.

Revenirea in tara a fost asigurata prin intermediul a trei curse aeriene operate de compania Tarom.

MAE: 41 de romani care munceau la o fabrica din Germania, depistati cu noul COVID-19

41 de cetateni romani care isi defasoara activitatea la o companie de prelucrare a carnii din Germania au fost testati pozitiv, majoritatea avand simptome usoare, informeaza MAE, dupa ce s-a autosesizat in urma unor informatii aparute in presa germana.

MAE: Un numar de 346 de cetateni romani au fost repatriati din Franta, Italia si Belgia

Ministerul Afacerilor Externe MAE) anunta ca 346 de cetateni romani care se aflau temporar in Franta, Italia si Belgia au fost repatriati cu trei curse aeriene operate de Tarom.

Washington Post: Trump alege o retragere absurda din Germania. El ameninta securitatea nationala

Intr-o tentativa stravezie de a-si ameliora perspectivele politice in declin, presedintele Trump a propus sa organizeze luna aceasta la Washington o reuniune a tarilor G7, cu Vladimir Putin printre invitatii speciali. La o convorbire telefonica din 30 mai care se spune ca a fost tensionata, cancelarul german Angela Merkel s-a impotrivit, invocand persistenta pericolului pandemiei de Covid-19 si lipsa pregatirilor pentru o astfel de intrunire. O saptamana mai tarziu a iesit la lumina riposta lui Trump. Decizia SUA de a retrage soldati americani din Germania, inacceptabila - oficial german.

Cum a comentat ministrul german al Apararii posibila retragere a mii de militari americani din Germania. Contingentul SUA este de aproape 35.000 la ora actuala

Guvernul de la Berlin a anuntat, luni, ca nu a primit o confirmare oficiala cu privire la vreo decizie a presedintelui Donald Trump de a retrage mii de militari americani din Germania, dar a subliniat ca prezenta.

Decizia SUA de a retrage soldati americani din Germania, inacceptabila - oficial german

Coordonatorul Germaniei pentru relatiile transatlantice a criticat decizia presedintelui american Donald Trump de a retrage mii de soldati din Germania, relateaza Reuters.

inca 10 romani care lucreaza la abatorul din Birkenfeld au fost confirmati cu COVID-19

Inca 10 romani angajati la un abator din localitatea germana Birkenfeld, unde a fost depistat un foc.

MAE: inca 10 romani angajati la un abator din Birkenfeld - confirmati cu SARS-CoV-2

Inca 10 romani angajati la un abator din localitatea germana Birkenfeld, unde a fost depistat un focar de coronavirus, au fost confirmati ca infectati cu SARS-CoV-2, informeaza Ministerul Afacerilor Externe MAE). Un muncitor roman de la abatoarele din Birkenfeld, Germania, a decedat Romanul fusese testat negativ de doua ori .

ştiri de la Antena3

actualitate, 05:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1988 seconds )