Libnet.ro
UNICEF

05:30

Amalia Enache revine, dupa doi ani, la pupitrul Stirilor Pro TV

Adevărul Adevărul,
Amalia Enache revine, dupa doi ani, la pupitrul Stirilor Pro TV

Prezentatoarea Amalia Enache, in vasta de 41 de ani, va prezenta din nou Stirile Pro TV de noapte, dupa o pauza de doi ani in care a fost in concediul de maternitate. continuă pe Adevărul

Fetita de doi ani cautata dupa ce a disparuta pe un camp, gasita dupa mai bine de 20 de ore

Fetita de doi ani din judetul Satu Mare cautata de zeci de politisti, pompieri, jandarmi si localnici dupa ce a disparut sambata, cand se afla cu parintii pe un camp si a ramas cu fratii ei la caruta, a fost gasita duminica dimineata, dupa aproximativ 20 de ore, ea fiind in stare buna, conform reprezentantilor Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta ISU) Satu Mare.

Satu Mare: Fetita de doi ani, cautata dupa ce a disparut din caruta unde fusese lasata de parinti

O fetita in varsta de doi ani a fost data disparuta, iar echipe de politisti, pompieri, jandarmi si voluntari o cauta sambata. Parintii au sunat la numarul de urgente 112 pentru a anunta disparitia, dupa ce si-au lasat cei trei copii intr-o caruta, pe camp.

O fetita de doi ani e cautata peste tot de politistii din Satu Mare. A disparut din caruta in care o lasasera parintii

O copila de doi ani a disparut din caruta in care o lasasera parintii. Autoritatile sunt in alerta si o cauta peste tot. Purtatorul de cuvant al IPJ Satu Mare, Paula Cochera, a spus ca.

O fetita de doi ani, impuscata accidental de verisorul ei. Parintii se aflau chiar in locuinta in momentul tragediei

O copila de doi ani a fost impuscata in mod accidental de verisorul sau, in varsta de patru ani. Incidentul tragic s-a petrecut vineri in comitatul San Bernardino din California. Fetita a decedat.

O pisica s-a intors acasa dupa 12 ani. A surzit, dar si-a recunoscut stapana

O pisica s-a intors acasa dupa 12 ani, timp in care stapanii isi pierdusera orice speranta ca ar mai putea sa o gaseasca. Pisica imbatranise si a surzit, dar si-a recunoscut stapana dupa tot ace.

Raluca Moianu, relatie cu nabadai cu sotul care a murit. Au divortat dupa 15 ani de casnicie, apoi s-au mutat din nou impreuna

Marius Ancuta, fostul sot al Ralucai Moianu, unul dintre cei mai cunoscuti comentatori din Romania, s-a stins din viata dupa o lunga suferinta. Citeste continuarea.

Raluca Moianu, relatie cu nabadai cu fostul ei sot. Au divortat dupa 15 ani de casnicie, apoi s-au mutat din nou impreuna

Marius Ancuta, fostul sot al Ralucai Moianu, unul dintre cei mai cunoscuti comentatori din Romania, s-a stins din viata dupa o lunga suferinta. Citeste continuarea.

ştiri din Showbiz

ştiri de la Adevărul

actualitate, 05:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2144 seconds )