Libnet.ro
UNICEF

10:45

Ambasada Romaniei la Paris: Ministrii Culturii din Romania si Republica Moldova au sarbatorit traditia Martisorului

Hotnews Hotnews,
 Ambasada Romaniei la Paris: Ministrii Culturii din Romania si Republica Moldova au sarbatorit traditia Martisorului

Ministrului Culturii si Identitatii nationale, Ioan Vulpescu, si Ministrul Culturii din Republica Moldova, Monica Babuc, au sarbatorit vineri traditia Martisorului la Ambasada Romaniei din Paris, unde Vali Boghean Band Republica Moldova) a sustinut un concert. continuă pe Hotnews

Patriarhia: Marsul pentru viata din 25 martie se va desfasura in peste 285 de localitati din Romania si din Republica Moldova

Marsul pentru viata, prin care se cere oprirea avorturilor si sustinerea femeii si a familiei, se va desfasura in 25 martie, in peste 285 de localitati din Romania si Republica Moldova, anunta Patriarhia Romana, care ii indeamna pe oameni sa participe in numar cat mai mare.

VIDEO TERIBIL: Un ELEV de generala din Romania vorbeste despre BALENA ALBASTRA! Cum e vazut jocul sinucigas de vloggeri

Mai multi tineri din Romania si Republica Moldova au realizat video-uri pe care le-au publicat pe Youtube, in care incearca sa informeze si alti adolescenti despre ce presupune jocul sinucigas.

Ministrul Apararii, despre anularea HG-ului privind corvetele construite la Galati: Exista semnale si de la firme de afara. Depinde de ei daca vor reusi sa faca aceste corvete la un santier naval din Romania

Abrogarea Hotararii de Guvern care prevedea procedura de achzitie a unor corvete multifunctionale ce ar fi urmat sa fie construite la santierul naval Damen din Galati s-a facut pentru a respecta procedura legala, sustine ministrul Apararii Gabriel Les, care sustine ca o va relansa si va trimite decizia la aprobare in Parlament. Cu toate acestea, ministrul Les, fost secretar de stat pentru armamente in guvernul Ciolos pe vremea adoptarii HG-ului privind corvetele, lasa de inteles ca noua procedura nu va mai fi directionata automat spre santierul din Galati. Les spune ca navele nu vor fi cumparate din strainatate, dar ca exista semnale de la firme de afara si ca depinde de ei daca vor reusi ca aceste corvete sa se faca la un santier naval din Romania.

Proiect de lege: 15 martie ar putea fi declarata zi de sarbatoare oficiala a comunitatii maghiare din Romania

Parlamentarii UDMR au depus, miercuri, un proiect de lege privind declararea zilei de 15 martie, Ziua Maghiarilor de Pretutindeni, drept sarbatoare oficiala a comunitatii maghiare din Romania. Maghiarii care doresc sa participe la manifestari ar urma.

Ambasadorul SUA la Bucuresti, Hans Klemm, a discutat, joi, cu premierul Sorin Grindeanu despre infiintarea Muzeului Istoriei Evreilor din Romania

Ambasadorul Statelor Unite ale Americii la Bucuresti, Hans Klemm, a ajuns, joi dimineata, la Palatul Victoria, unde urmeaza sa se intalneasca cu prim-ministrul Romaniei, Sorin Grindeanu.

Sebastian Ghita se afla in Serbia. Acesta ar fi primit vizite din Romania / Procurorul general: Este o informatie falsa

UPDATE: Augustin Lazar, Procurorul general al Romaniei, a declarat ca informatia potrivit careia Ghita s-ar afla in Serbia este falsa. Precizarea a fost facuta de acesta la finalul bilantului Min.

Trump foloseste muncitori sezonieri din Romania si Haiti la complexul hotelier Mar-a-Lago din Palm Beach

Presedintele Donald Trump a criticat adeseori companiile din tehnologie pentru angajarea unor muncitori straini, sustinand chiar ca va implementa o obligatie privind angajarea muncitorilor americani pentru fiecare program de vize si imigratie.

Nicolae Vacaroiu da lovitura in fotbal. Si-a facut cea mai tare echipa din Romania

Nicolae Vacaroiu vrea sa faca concurenta echipelor din Liga 1. Presedintele Curtii de Conturii, mare microbist, a decis sa-si faca propria echipa de fotbal. Pasionat de sportul rege si un fan inf.

Horatiu Pepine: Dupa mai bine de un deceniu de cand conditia lucratorilor saraci din Romania este bine cunoscuta in lumea larga, un guvern de la Bucuresti catadicseste sa ia nota, vorbind de unele informatii privind exploatarea fortei de munca |Analiza De

Prin anii 80 ai secolului trecut in sudul tarii, prin Giurgiu si Teleorman, existau inca plantatii intinse de rosii pe care lucrau toamna elevii din scolile locale impreuna cu profesorii lor, dar uneori si muncitori detasati de pe santierele din Giurgiu sau chiar militari si ofiteri de aviatie de la Deveselu.

Inegalitatea dintre bogati si saraci din Romania a ajuns, in 2015, la cel mai inalt nivel de dupa intrarea in UE

Romania continua sa fie, de departe, tara membra a Uniunii Europene cu cea mai mare inegalitate intre bogati si saraci, in conditiile in care cei mai prosperi 20% dintre romani au venituri de peste opt ori mai mari decat cei mai saraci 20% dintre.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 10:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2163 seconds )