Libnet.ro
UNICEF

12:30

Ambasadorul Chinei in Israel a fost gasit mort in casa din Tel Aviv

Antena3 Antena3,
Ambasadorul Chinei in Israel a fost gasit mort in casa din Tel Aviv

Ambasadorul Chinei in Israel, Du Wei, a fost gasit mort, duminica dimineata, in resedinta sa din Herzliya, la periferia orasului Tel Aviv, informeaza site-ul Ynetnews. com. continuă pe Antena3

Ambasadorul chinez in Israel a fost gasit mort

Ambasadorul Chinei in Israel, Du Wei, a fost gasit fara viata in apartamentul sau din suburbiile Tel Aviv.

Noul ambasador chinez in Israel, gasit mort in resedinta sa din Tel Aviv

Ambasadorul Chinei in Israel a fost gasit mort in resedinta sa, a confirmat duminica Ministerul israelian de Externe, citat de DPA si Agerpres.

Ambasadorul Chinei in Israel, gasit mort in apartamentul sau

Ambasadorul Chinei in Israel, Du Wei, a fost gasit fara viata in apartamentul sau din suburbiile Tel Aviv, raporteaza presa locala citata de BBC.

Ambasadorul Chinei in Israel, gasit fara suflare in locuinta de langa Tel Aviv. Anchetatorii investigheaza moartea prematura a lui Du Wei

Du Wei, ambasadorul Chinei in Israel, a fost gasit mortin apartamentul sau dintr-o suburbie din Tel Aviv,numita Herzliya,potrivit presei internationale. Barbatul in vartsade 57 de ani.

VIDEO Drama din spatele evadarii haiducului Onorel: a dormit zi de zi la mormantul copilului. Acolo m-ati fi gasit mort

Onorel Lupu, evadatul care a pus in miscare peste 150 de politisti din Prahova, Sibiu si Bucuresti, a fost prins vineri, 15 mai, de catre localnicii din satul Izesti, comuna Baltesti.

Policlinica Titulescu ramane inchisa pana saptamana viitoare, dupa ce un asistent a fost gasit cu COVID-19

Conform datelor Directiei de Sanatate Publica, in judetul Buzau au mai fost confirmate DOUA cazuri de infectare cu COVID-19. Numarul total de cazuri pozitive la nivelul judetului a ajuns la 97.

Fost sef de filiala din Prahova, critici dure pentru conducerea USR: Pretind ca sunt opozitia. Nu fac nimic decat sa-si vada de pielea lor. Eu v-am spus de mult ca va luptati pe o cale gresita

Continua tensunile in interiorul USR. Un fost sef al filialei din Prahova lanseaza un atac extrem de dur la adresa conducerii partidului si a parlamentarilro formatiunii pe caee ii acuza ca desi pretind ca.

ştiri de la Antena3

actualitate, 12:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2083 seconds )