Libnet.ro
UNICEF

19:15

Ambasadorul Hans Klemm: il incurajez pe presedintele Donald Trump sa viziteze Romania

Antena3 Antena3,
Ambasadorul Hans Klemm: il incurajez pe presedintele Donald Trump sa viziteze Romania

Ambasadorul Statelor Unite ale Americii la Bucuresti, Hans Klemm, a declarat miercuri, la Botosani, ca il va incuraja pe noul presedinte american, Donald Trump, sa viziteze. continuă pe Antena3

Ambasadorul Hans Klemm, la Botosani: il incurajez pe presedintele Trump sa viziteze Romania

Ambasadorul SUA in Romania, Hans Klemm, va efectua, miercuri, o vizita oficiala la Botosani, in dimineata zilei intalnindu-se cu reprezentanti ai autoritatilor locale.

Ambasadorul SUA la Bucuresti, Hans Klemm: il incurajez pe Donald Trump sa faca o vizita in Romania

Ambasadorul Statelor Unite la Bucuresti, Hans Klemm, a spus miercuri ca il va incuraja pe Donald Trump sa faca o vizita in Romania fiindca acest lucru ar insemna o mare realizare.

Ambasadorul Hans Klemm va efectua, miercuri, o vizita oficiala la Botosani

Ambasadorul SUA in Romania, Hans Klemm, va efectua, miercuri, o vizita oficiala la Botosani, in dimineata zilei intalnindu-se cu reprezentanti ai autoritatilor locale.

Presedintele Donald Trump lauda munca fantastica depusa de omologul sau egiptean Abdel Fattah al-Sissi

Presedintele Statelor Unite ale Americii, Donald Trump, a declarat, luni, ca sprijina administratia condusa de omologul sau egiptean, Abdel Fattah al-Sissi, despre care a spus ca a realizat o munca fantastica intr-un context foarte dificil.

Presedintele Donald Trump, asteptat in Romania la sfarsitul lunii mai

Presedintele SUA ar putea veni in Romania, dupa reuniunea NATO din Europa, care se va desfasura la sfarsitul lunii mai, anunta DCNews. Presedintele Se lucreaza la organizarea unei.

Fostul consilier pe securitate nationala Michael Flynn ar putea sa-l dea jos pe Donald Trump. El a cerut imunitate in schimbul marturiei

Marturia lui Michael Flynn despre discutiile purtate cu ambasadorul rus la Washington, Serghei Kisliak, ar putea fi o mare lovitura pentru presedintele Donald Trump .

Donald Trump, vorbe de lauda la adresa Uniunii Europene: A adoptat alt spirit in a se mentine unita. A facut treaba buna

Presedintele Donald Trump a laudat Uniunea Europeana ca a facut o treaba foarte buna prin faptul ca s-a unit dupa decizia Marii Britanii de a initia procedurile de parasire a blocului.

Donald Trump se declara pregatit sa rezolve singur problema nord-coreeana, fara ajutorul Chinei

Presedintele american, Donald Trump, afirma ca este pregatit 'sa rezolve' singur problema nord-coreeana, fara ajutorul Chinei. Afirmatiile lui Trump, citate de Financial Times, vin cu cateva zile inainte de vizita la Washington a omologului sau chinez, Xi Jinping, scrie Agerpres. 'In cazul in care China nu va rezolva Coreea de Nord, vom face noi acest lucru', a declarat presedintele american.

Donald Trump promite distrugerea retelei teroriste Stat Islamic

Statele Unite si natiunile aliate vor distruge reteaua terorista Stat Islamic si vor apara lumea civilizata, afirma presedintele american, Donald Trump, citat de cotidianul USA.

Donald Trump, dupa prezumtivul atac cu arme chimice din Siria: Atitudinea mea fata de Bashar al-Assad s-a schimbat

Presedintele Statelor Unite, Donald Trump, a afirmat miercuri ca si-a schimbat atitudinea fata de liderul sirian Bashar al-Assad, dupa prezumtivul atac chimic din Siria, scrie AFP.

ştiri de la Antena3

actualitate, 19:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2152 seconds )