Libnet.ro
UNICEF

23:15

Ambasadorul Mark Gitenstein, la Craiova: Uzina Ford are nevoie de infrastructura pentru a produce la capacitate maxima

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Ambasadorul Mark Gitenstein, la Craiova: Uzina Ford are nevoie de infrastructura pentru a produce la capacitate maxima

Ambasadorul SUA in tara noastra, Mark Gitenstein, a declarat, ieri, la Craiova, dupa o vizita facuta impreuna cu premierul Victor Ponta, ca uzina Ford are nevoie de infrastructura bine pusa la punct pentru a produce la capacitate maxima, relateaza sursele de presa. continuă pe Ziarul Bursa

Gitenstein, la Craiova: Uzina Ford are nevoie de infrastructura pentru a produce la capacitate ...

Ambasadorul SUA in Romania, Mark Gitenstein, a declarat, luni, la Craiova, dupa o vizita facuta impreuna cu premierul Victor Ponta, ca uzina Ford are nevoie de infrastructura bine pusa la punct pentru a produce la capacitate maxima, potrivit Mediafax. Gitenstein a vizitat fabrica Ford impreuna cu premierul Victor Ponta, pe tot parcursul vizitei cei doi fiind insotiti de catre vicepresedintele pentru Afaceri Guvernamentale, Juridice si de Mediu al Ford Europa, Wolfgang Schneider. Ambasadorul .

Mark Gitenstein, ambasadorul SUA: Multi romani se tem si acum sa infrunte elita nascuta din cenusa anului 1989

Ambasadorul SUA, Mark Gitenstein, a declarat ca tranzitia a presupus ca Romania sa se debaraseze si de o mentalitate dominata de frica, iar in prezent multi romani se tem sa infrunte elita nascuta din cenusa anului 1989, cu legaturi cu fostul regim si Securitatea.

Ambasadorul SUA, Mark Gitenstein: Romania se apropie de o serie de alegeri dificile care este posibil sa dezbine poporul. Sincer, sunt ingrijorat/ Pentru SUA, procesul de selectie a procurorului general si sefului DNA va fi un criteriu foarte important ca

Urmeaza provocari extrem de mari. Romania se apropie de o serie de alegeri dificile care este posibil sa dezbine poporul. Sincer, sunt ingrijorat. Dupa incheierea razboaielor politice, vor reusi politicienii romani sa se intoarca la o forma de coabitare civilizata si stabila?, a declarat marti ambasadorul SUA, Mark Gitenstein, la o intilnire cu studentii la drept. Oficialul american a mai aratat ca un astfel de provocare e reprezentata de numirea noului procuror general si a noului procuror-sef al DNA, precizand ca pentru Statele Unite ale Americii, acest proces de selectie va fi un criteriu foarte important care va influenta perceptia asupra parteneriatului nostru strategic cu Romania. Vom reveni cu amanunte.

Mark Gitenstein: Romania se apropie de o serie de alegeri dificile care este posibil sa dezbine poporul

Ambasadorul SUA, Mark Gitenstein, a declarat astazi, cu ocazia incheierii proiectului LiderJust, Statul de drept, rolul juristilor si viitorul Romaniei: Urmeaza provocari extrem de mari. Romania se apropie de o serie de alegeri dificile care este posibil sa dezbine poporul. Sincer, sunt ingrijorat. Dupa incheierea razboaielor politice, vor reusi politicienii romani sa se intoarca la o forma de coabitare civilizata si stabila?, conform unui comunicat de presa.

Rajoy: Spania nu are nevoie indispensabila sa ceara ajutorul UE.

Premierul spaniol Mariano Rajoy a afirmat luni, dupa o intalnire cu omologul sau italian Mario Monti, ca pentru moment Spania nu are nevoie indispensabila sa ceara sprijin partenerilor europeni prin intermediul unui mecanism de sustinere al Bancii Centrale Europene BCE). Cei doi lideri au exprimat in timpul intalnirii de la Madrid angajamentul Spaniei si Italiei pentru mentinerea Greciei in zona euro, a aratat Rajoy, transmite AFP. Angajamentul nostru pentru euro este de neclintit si .

Ponta: Romania are nevoie de stabilitate, nu de o noua suspendare.

Premierul Victor Ponta a comentat luni dimineata, despre afirmatia colegului sau de alianta, Crin Antonescu, referitoare la o noua suspendare a lui Traian Basescu ca Romania nu are nevoie de o noua criza politica. Ponta a subliniat ca va fi din nou numit premier, pentru ca atunci cand o grupare politica sau o alianta castiga mai mult de jumatate din voturi la alegerile parlamentare are dreptul de a forma Guvernul, in consecinta nu se poate discuta despre o noua suspendare a .

Sebastian Lazaroiu: E clar ca Ponta nu ii mai poate garanta lui Crin presedintia tarii. Antonescu a inteles ca are nevoie de un om care sa incalce regulile

Consilierul prezidential Sebastian Lazaroiu a afirmat, duminica, ca Crin Antonescu candideaza in Teleorman pentru ca a inteles ca are nevoie de doua capete de pod in PSD. Acesta mai precizeaza, printr-o.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 23:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2226 seconds )