Libnet.ro
UNICEF

19:30

Ambasadorul turc la Bruxelles: Turcia doreste sa adere la Uniunea Europeana pana in 2023

România Liberă România Liberă,
Ambasadorul turc la Bruxelles: Turcia doreste sa adere la Uniunea Europeana pana in 2023

Autoritatile de la Ankara doresc ca, pana in 2023, statul turc sa adere la Uniunea Europeana, sustine ambasadorul turc la UE, Selim Yenel. continuă pe România Liberă

Turcia vrea sa adere la Uniunea Europeana pana in 2023, declara ambasadorul turc la Bruxelles

Ambasadorul turc la UE, Selim Yenel, a declarat, vineri, ca Turcia vrea sa adere la Uniunea Europena pana in anul 2023, potrivit Agerpres. Guvernul turc doreste ca tara sa adere la UE.

Ministrul Dezvoltarii din Turcia: Guvernul Romaniei a sustinut ferm aderarea Turciei la Uniunea Europeana

Guvernul Romaniei a sustinut ferm aderarea Turciei la Uniunea Europeana, a declarat, ieri, ministrul Dezvoltarii din Turcia, Lutfi Elvan, precizand ca si ministrul Economiei Costin Borc a subliniat acelasi mesaj in intalnirea pe care au avut-o ieri dimineata.

Turcia spera sa scape de vize pentru Uniunea Europeana, iar Romania sprijina demersul

Turcia este sprijinita de Romania in demersurile de aderare la Uniunea Europeana si, implicit, in ceea ce priveste eliminarea vizelor pentru cetatenii turci care calatoresc in Uniune, a declarat, miercuri, ministrul Dezvoltarii din Turcia, Lutfi Elvan, aflat intr-o vizita oficiala in Romania.

BNR: Publicarea si cuantumul salariilor conducerii unor banci centrale din Uniunea Europeana

La mai putin de o saptamana dupa ce HotNews a publicat salariile guvernatorilor de banci centrale din Europa, BNR a confirmat pe blogul propriu datele HotNews, in cadrul unui micro-studiu intitulat Aspecte referitoare la publicarea si cuantumul salariilor conducerii unor banci centrale din Uniunea Europeana.

Aspecte referitoare la publicarea si cuantumul salariilor conducerii unor banci centrale din Uniunea Europeana

Pe baza unui documentar intocmit in cadrul Bancii Nationale a Romaniei, prezentam in continuare informatii legate de nivelurile de salarizare a conducatorilor unor banci centrale reprezentative din Uniunea Europeana, asa cum acestea au fost facute publice.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 19:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2217 seconds )