Libnet.ro
UNICEF

10:30

Amenzi de 63.000 lei pentru turistii veniti pe plajele salbatice din zona Deltei Dunarii

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Amenzi de 63.000 lei pentru turistii veniti pe plajele salbatice din zona Deltei Dunarii

Administratia Rezervatiei Biosferei Delta Dunarii a anuntat, luni, ca la finalul saptamanii trecute a fost din nou aglomeratie pe plajele salbatice, fiind inregistrate 24. 800 de persoane cu peste 3. 000 de masini. Unii dintre turisti au incalcatlegislatia din zonele protejate, fiind date amenzi in valoare de peste 63. 000 de lei, scrie News. ro. continuă pe Ziarul Bursa

FOTO Nesimtire maxima. Ce lasa in urma turistii pe plajele salbatice de la Vadu si Corbu

Si in acest weekend au fost peste 20. 000 de turisti pe plajele salbatice de la Vadu si Corbu. La plecare, vizitatorii au lasat gramezi de gunoaie.

Reduceri pentru turistii romani din Bulgaria. Cat costa o vacanta la un hotel de 4 stele

Inca 11 milioane de cazuri de contaminare cu COVID-19 au fost raportate in intreaga lume de la inceputul pandemiei, iar aproximativ 6 milioane de oameni s-au recuperat. Peste 520. 000 de oameni au murit. SUA, Brazilia si Marea Britanie sunt tarile cel mai puternic afectate de pandemie. SUA au raportat mai mult de 2,7 milioane de .

Atentie, romani! Amenda de 5.000 de lei pentru aceasta greseala. Regula care trebuie respectata cu strictete

Noi reguli pentru romani! Amenzile sunt pe masura pentru aceasta greseala. Ce trebuie toata lumea sa respecte cu strictete? Reguli pentru romani! Amenda de 5. 000 de lei pentru aceasta regula Criterii pentru deciderea carantinei zonale si ce risca oamenii care nu respecta. Autoritatile au inchis zonele in care sunt raportate focare de infectie cu coronavirus.

ANPC: Doua cluburi din Mamaia au fost inchise in urma controalelor. Amenzi de zeci de mii de lei pentru nerespectarea regulilor (FOTO)

Autoritatea Nationala pentru Protectia Consumatorilor a anuntat ca isi continua activitatea de de control la malul Marii Negre, prin Comandamentul Litoral, iar joi au fost verificati mai multi operatori.

Teste Covid-19 obligatorii la sosirea in Franta pentru turistii care vin din 16 tari din afara Uniunii Europene

Primul ministru francez, Jean Castex, a anuntat, vineri, introducerea testelor pentru depistarea noului coronavirus de tip SARS-CoV-2 obligatorii pentru calatorii care sosesc in Franta din 16 tari din afara.

Se dau cate 2.500 de lei pentru acesti romani angajati. Ce conditii trebuie sa indeplineasca firmele si cum se dau banii

Perioada aceasta din 2020 a dus lumea in cel mai mare experiment: munca de la distanta. Acum, Guvernul vrea sa ofere un ajutor pentru angajatii care muncesc de la distanta. Potrivit planului.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 10:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2083 seconds )