Libnet.ro
UNICEF

21:45

Amenzi de mii de euro pentru romanii care au intrat in Germania fara inregistrare si fara test negativ COVID-19

Antena3 Antena3,
Amenzi de mii de euro pentru romanii care au intrat in Germania fara inregistrare si fara test negativ COVID-19

Mai multi romani care au intrat in Germania fara sa se inregistreze online sau sa aiba efectuat un test COVID-19 au fost amendati, miercuri, in timpul unor controale efectuate in districtul Rottal-Inn Bavaria). Toti cei vizati au fost raportati autoritatilor sanitare pentru a fi supravegheati. Daca nu vor respecta obligatia de carantina si testare, pot fi amendati suplimentar. continuă pe Antena3

Vesti proaste pentru romanii care vor la munca in Anglia. Anuntul a fost facut chiar azi

Auzi limba romana de cum pasesti in Anglia, caci mare parte din muncitori sunt de-ai nostri. Multi dintre ei afirmau inca de cand se zvonea despre Brexit ca sunt pregatiti sa ramana acolo si dupa schimbare, in timp ce Boris Johnson spunea cu tarie ca: Am fi nebuni sa ii lasam pe romani sa plece .

Se dau bani de la stat! Cine sunt romanii care pot primi si 1.000 de euro

Romanii primesc bani de la stat! Care sunt conditiile pentru categoria vizata. Acestia pot sa primeasca si 1. 000 de euro. Despre cine e vorba si care este anuntul oficial? Iata noua modificare si romanii care vor beneficia de sume de la stat! Bani de la stat pentru romani Seful APIA le promite fermierilor noi beneficii .

Fondurile de Pilon II de pensii in anul pandemic 2020: Castig net de 900 milioane de euro pentru 7,6 milioane de romani Pierderi de miliarde de euro din lipsa cresterii contributiilor

Pilonul II de pensii private obligatorii, la care cotizeaza 7,6 milioane de romani, a realizat in 2020 un castig de 6,2%, de trei ori peste inflatie, adica un profit net de 900 milioane de euro pentru participanti, arata datele prezentate luni de Asociatia Administratorilor de Pensii Administrate Privat APAPR). Pe de alta parte, din cauza nerespectarii Legii 4112004 care prevedea ca in anul 2016 sa se ajunga la contributii de 6% din venitul salarial brut catre Pilonul II, fata de doar 3,75% in prezent), romanii au sume cu 18% mai mici in conturile lor, nefiind virate contributii de 2,7 miliarde de euro in perioada 2008-2020.

Amenzi mai mari pentru romani. Legea schimbata: ce a decis Guvernul chiar astazi

O noua hotarare s-a adoptat astazi, 27 ianuarie 2021, in sedinta de Guvern. Potrivit noii modificari, Guvernul condus de Florin Citu a hotarat majorarea unor amenzi. Ce romani sunt vizati de aceasta lege? Amenzi mai mari pentru acesti romani Mai exact, potrivit Ministerului Agriculturii, in sedinta de Guvern de astazi a fost adoptata o noua .

Cine sunt romanii care se opun vaccinarii, de fapt. Vlad Mixich a spus tot adevarul despre ei

Ne aflam in momentul salvator al vaccinari impotriva virusului COVID-19, ba chiar s-a inceput cea de-a doua etapa. Oficialii au pregatit strategia de imunizare a populatiei, care a inclus si combaterea efectelor negative: zvonurile, dezinformarea, stirile false. Internetul abunda de mituri, iar unii se tem sa se vaccineze. Cine sunt romanii care se opun vaccinarii .

Casa memoriala de 100.000 de euro pentru un mare actor roman. Planul secret al femeii care l-a iubit enorm (exclusiv)

Un cunoscut actor roman va avea o casa memoriala in valoare de 100. 000 de euro. Cum va arata casa care il va comemora pe marele artist si despre cine este vorba veti afla in continuare. Casa memoriala de 100. 000 de euro pentru un mare actor roman Celebra actrita romanca, Anca Pandrea locuieste intr-o casa din .

Business report Regii moderni ai asfaltului. Cum pedepseste Romania hotii de identitate de pe net. PSD-istii lui Dragnea intra la guvernare pe valul USR. 27.000 de euro pentru diplome pompoase. Platile catre firme nu se pot face pana nu se aproba Bugetul

Daniel David: Celelalte generatii au mai prins razboaie, foamete, generatiile tinere au crezut probabil ca lumea este un mic paradis * Regii moderni ai asfaltului * Impozite locale 2021: Ce trebuie sa stie persoanele fizice *Havrilet, Min. Energiei: Consumatorii de energie electrica trebuie sa iasa din captivitatea serviciului universal * O alta flota a Romaniei este pe cale sa dispara * Compania de Aeroporturi Bucuresti a platit 27. 000 de euro pentru diplome pompoase ca Managerului Anului * PSD-istii lui Dragnea intra la guvernare pe valul USR * Un roman care lucreaza in afara tarii trimite acasa circa un sfert din cat castiga lunar * Cum ii pedepseste Romania pe hotii de identitate de pe net * Ministrul Economiei: Platile catre firme nu se pot face pana nu se aproba Bugetul * Ex-primarul Tudorache: 750000 lei la avocati, 11000 leiluna consilierilor juridici de la sectorul 1 * Cand ar putea deveni realitate impozitul zero pe salariul minim.

Coletaria.ro aloca 2 milioane de euro pentru dezvoltare in 2021

Coletaria. ro, parte a grupului Packeta, dubleaza anul acesta investitiile pe piata din Romania si aloca 2 milioane de euro pentru dezvoltarea afacerii,.

Comisia aproba un buget de 642 milioane de euro pentru a compensa companiile din sectorul congreselor

Comisia Europeana a aprobat, in conformitate cu normele UE de ajutor de stat, un sistem umbrela federal german de 642 milioane de euro pentru a compensa companiile active in targuri si sectorul congreselor pentru daunele suferite din cauza coronavirusului, .

Amenzi majorate pentru cei care nu respecta legislatia privind distrugerea ambroziei. Controalele pot fi efectuate de Primarie, Politia Locala sau Garda de Mediu

Guvernul Citu a aprobat, in sedinta de miercuri, o Hotarare care permite ca autoritatile publice locale, politia locala sau comisarii Garzii de Mediu sa efectueze controale pentru a verifica terenurile.

ştiri de la Antena3

actualitate, 21:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2172 seconds )